Tips voor het kiezen van tuinmeubelen

Wil jij deze zomer ook optimaal kunnen genieten in je eigen tuin? Je kan ontzettend veel doen met je tuin waardoor je meer sfeer creëert. Hier zullen wij een aantal tips bespreken die ervoor zorgen dat jij jouw tuin ook zo in kan richten dat je lekker kan genieten van de warme zomeravonden! 

De juiste eetplek

Wanneer je je tuin in wilt gaan richten met de juiste meubelen heb je eerst de goede plek nodig om deze meubelen te plaatsen. Maak is een tekening van je tuin zodat je overzicht krijgt in waar de gave ruimtes zitten. Zorg er wel voor dat de eettafel ook in de zon komt te staan dit is altijd erg fijn. Als je voor je zelf hebt besloten waar dat je jouw eetgedeelte wilt gaan plaatsen kun je gaan kijken voor tafels en stoelen. Als het goed is heb je op je tekening aangegeven hoe groot de ruimte is voor het eetgedeelte. Hierdoor heb je al een groot beeld bij de afmetingen van je eettafel. Er zijn veel verschillende soorten eettafels en daarom raden wij altijd aan om deze te gaan bezichtigen. Ga daarom naar een winkel die hierin gespecialiseerd is zoals de interieurwinkel Leuven. Zorg dat je eettafel niet te hoog is en dat je bijpassende stoelen koopt. De stoelen moeten op de goede hoogte staan en bedenk ook goed waar je de stoelen gaat laten in de winter (hetzelfde geldt voor de tafel).

Een loungeset plaatsen

Je hebt nu de eettafel en stoelen geplaatst of in ieder geval ingedeeld. Dan ga je verder want je wilt zoveel mogelijk sfeer in je tuin. Het plaatsen van een loungeset is hiervoor echt een goede oplossing. Je creëert hierdoor een extra zitruimte waar je lekker je zomeravonden kan doorbrengen. Een echte aanrader is om een haard tussen de lounge set te plaatsen. Hierdoor creëer je meer warmte (letterlijk en figuurlijk) waardoor het nog gezelliger wordt. Daarnaast kan je loungesets in de winter laten staan en hoef je alleen de kussens op te ruimen. Wanneer je een niet zo grote tuin hebt kan je ervoor kiezen om een paar losse stoelen te plaatsen in plaats van een lounge set. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën