Bestel je IJS nu ook online!

Een avondje op de bank tijdens een regenachtige avond of thuis een etentje gepland? Je kunt nu ook ijs online bestellen! Maak je maaltijd met vrienden of je avond thuis op de bank helemaal af met een heerlijk ijsje.

IJSexpress is onderweg

Wat is er nu makkelijker dat je ijs online bestellen? Tegenwoordig kun je bij IJSexpress je ijs gemakkelijk en snel online bestellen. Dit is nu beperkt tot een aantal steden, namelijk Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Enschede. Door een samenwerking met Ubereats en Fooddrop wordt dit zo bij jou thuis bezorgd. Bij het bestelproces kun je zo kiezen welk ijs je graag wilt en hoe lang het duurt voordat deze bij jou thuis afgeleverd wordt.

Naar welk ijs gaat jouw voorkeur uit?

Bij IJSexpress heb je een ruime keuze aan ijs om te bestellen. Ga jij voor een heerlijke pint van het merk Ben & Jerry’s of toch voor een bak ijs van het merk Häagen-Dazs? Beiden merken beschikken over heerlijke smaken in het assortiment, welke ook online te bestellen zijn.

Biologische ijsvarianten

Ook biologische ijsvarianten als ijs van de merken Frozen Dutch en Coconut Bliss kunnen online worden besteld. De keuze voor ijs dat particulier te bestellen is, is dan ook ruim.

Heb je een huisfeestje, gezellig avondje met vrienden, een avondje thuis op de bank of heb je gewoon geen zin om het huis uit te gaan? Bestel je ijs dan online bij IJSexpress. IJSexpress komt het ijs graag bij je thuis bezorgen. Zo word je volledig ontzorgd en kun je tegelijkertijd genieten van je favoriete ijsmerk. Voor welk ijsje ga jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën