Affaire

De 8 beste tips voor discrete affaire

Vreemdgaan of een slippertje maken is heel menselijk en komt dan ook regelmatig voor. Er zijn vele redenen dat men vreemdgaat; je seksleven een oppepper geven, je wil ‘iets beters’, een wraakactie, een beloning voor afgelopen jaren of oprechte liefde. Er zijn dus genoeg redenen om een slippertje te maken. Om te voorkomen dat dit nieuws uitkomt en je eenmalige uitstapje optimaal kunnen benutten, hieronder de top 8 vreemdgaan tips voor hem en voor haar:

1: Neem je minnaar of minnares niet mee naar huis

Het is niet verstandig om je geliefde mee naar huis te nemen. Er is altijd het risico dat je sporen achterlaat, zoals twee glazen op tafel (terwijl je alleen thuis was) of het wel bekende ‘vergeten’ slipje. Daarnaast is het risico groot dat je partner onverwachts thuis kan komen. Of je nieuwsgierige buren die alles in de gaten willen houden. Ga daarom voor de veilig optie en boek een secret room.

2: Verander je gedrag niet

Gedraag je niet anders dan normaal. Blijf voldoende aandacht schenken aan je partner en ga vooral niet compenseren! Denk er niet teveel aan, onbewust ga dan toch ander gedrag vertonen wat snel opvalt.

3: Gebruik een anoniem contactadres

Laat alle contacten via een speciaal aangemaakt e-mailadres gaan. Sms’jes, e-mails en je belgeschiedenis worden altijd door wantrouwige partners bekeken. Ook als je een kamer boekt, zorg ervoor dat de website veilig met je gegevens omgaat en je zo min mogelijk onverwachte boekingsberichten krijgt.

4: Boek een Secret Room

Boek een secret room in plaats van een hotelkamer. Nadelen aan het boeken van een hotelkamer; je betaalt voor een hele nacht (beetje verdacht als je er maar een paar uur bent), de kamers zijn niet al te spannend en je kunt altijd een bekende tegenkomen. Op Secretrooms.nl boek je een kamer al vanaf twee uur, geen onverwachte e-mails over de boeking, een parkeerplek voor de deur en een ruim aanbod aan vele thema kamers.

5: De 50 kilometer-regel

De ‘50 km regel’, vrij niet met iemand die binnen 50km van je woonplaats woont. Zo is de kans dat je je minnares of minnaar onverwachts tegen het lijf loopt een stuk kleiner. De ‘50 km regel’ geldt ook over de ontmoetingsplaats, vrij niet met iemand binnen 50km van je woonplaats. Zoek een kamer voor een paar uur buiten je woonplaats en zorg dat je optimaal van elkaar kunt genieten.

6: Haal alles uit de kast

Maak er een speciaal moment van! Als je eenmaal een slippertje hebt gemaakt is er geen weg meer terug, dus als je het doet, doe het dan goed. Een hotelkamer is redelijk standaard, boek bijvoorbeeld hier een kamer voor een paar uur met een privé- sauna, -douche en master bed in een.

7: Ben voorbereid op overhoring

Heb altijd een smoes klaar. Zorg ervoor dat je voorbereidt bent op vragen omtrent een slippertje. Leer de smoes niet uit je hoofd maar vertel het op een natuurlijke manier. Ben je niet voorbereid en begin je te stotteren, dan is de kans dat je partner je betrapt heel groot.

8: Blijf op je hoede

En tot slot, blijf te allen tijden op je hoeden! Als een affaire aan het licht komt, is dat negen van de tien keer het gevolg van onzorgvuldigheid. Per ongeluk je (geheime) e-mail open hebben laten staan of het bonnetje van een bos rozen in je broek (die bij de was ligt) hebben laten zitten.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën