Bloemen bezorgen

Je beste vriend(in), je moeder, vader, broer of zus – ze kunnen allemaal blij worden van een bos bloemen. Moederdag bloemen vallen bij vrijwel elke moeder in de smaak. Of het nu je eigen moeder is, iemand die als een moeder voor je is of iemand die dicht bij je staat en toevallig ook moeder is. Maar er zijn genoeg andere momenten en redenen om iemand bloemen cadeau te doen. Bijvoorbeeld als paascadeau, of natuurlijk wanneer iemand jarig is. Of bij een verhuizing, bruiloft of het behalen van een diploma of rijbewijs. 

 

Bloemen worden steeds vaker via de brievenbus bezorgd. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om de bloemen aan te nemen. Met speciaal folie worden ze vanaf de kweker direct naar de ontvanger gestuurd. Dat folie houdt de bloemen levend, maar zorgt ook dat ze niet groeien. Het beschermt ze ook tijdens het vervoeren. 

 

Paasbloemen

Bloemen als paascadeau maken je paasbrunch extra feestelijk. Zeker zo aan het begin van de lente. Paasbloemen zijn dan vaak ook vrolijk gekleurd. Ze zijn bijvoorbeeld geel of paars en roze. Ook witte bloemen zie je bij paasboeketten. Vooral tulpen worden in paasboeketten gebruikt, soms in een boeket met alleen tulpen en soms in combinatie met andere bloemen. Andere bloemen die goed als paascadeau werken zijn de Muscari de narcis. Vooral de narcis is geheel toepasselijk voor de periode van het jaar waarin Pasen valt. 

 

Moederdagbloemen

Met moederdagbloemen kun je eigenlijk alle kanten op. Je weet misschien al de favoriete bloemen van de moeder in kwestie die je bloemen wil sturen. Dan kun je nog overwegen of je een boeket met deze bloemen of ook andere bloemen wil combineren. Heb je geen idee wat voor bloemen de ontvangende moeder leuk vindt? Rozen zijn eigenlijk altijd een goed idee als je je waardering duidelijk wil maken via een boeket. In welke kleur dan ook. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën