De beste telefoons om een webshop mee te runnen

Waar het jaren geleden nog een rigoureuze keuze was om een winkel te beginnen is dat vandaag de dag gemakkelijker dan ooit. Wanneer jij leuke kettinkjes kan maken, kinderkleding kunt inkopen of e-books kunt schrijven, dan is het openen van een online winkel in de vorm van een webshop zo gepiept. De kosten zijn te overzien en het bereik is niet te vergelijken met dat van een offline winkel. Je kunt in één klap wereldwijd verkopen. 

Natuurlijk komt er ook wel wat papierwerk en organisatietalent bij kijken. Maar dit is niet te vergelijken met het openen van een fysieke winkel. De investeringen die je moet doen van een webshop zijn niet alleen die in een website en voorraad, ook het hebben van de juiste tools om je webshop te runnen zijn van cruciaal belang. Wij lichten twee smartphones uit die een goede keuze zijn wanneer jij een online winkel opent. 

Twee sims

Je wilt natuurlijk altijd kúnnen werken maar niet altijd moeten werken. De oplossing voor de echte workaholics die dit voor zichzelf lastig kunnen scheiden is het investeren in een telefoon met een zogenaamde dual sim optie. De samsung galaxy s20 fe 5g is hier een voorbeeld van. Een telefoon van topkwaliteit die twee simkaarten kan hebben. Zo kun jij eenvoudig wisselen tussen je zakelijke en privé variant en dat alles in één telefoon. Dus geen gesleep met meerdere toestellen maar altijd bereikbaar voor zowel je webshop als je vrienden!

Onbekende merken

Naast de welbekende merken als Apple en Samsung, zijn er vandaag de dag ook daadwerkelijk nog andere aanbieders op de markt. Ze zijn alleen iets minder bekend, omdat ze wat minder marketingbudget hebben. 

Een voorbeeld van zo’n telefoon is de oneplus nord 2t. Een topkwaliteit telefoon die zeer geschikt is wanneer je vanaf je telefoon grotendeels een webshop wilt runnen. Dit komt door de ontzettend sterke accu die in de telefoon zit. Deze gaat zo lang mee, dat jij zorgeloos een hele dag van huis kunt zonder oplader en toch altijd bereikbaar bent. Ideaal wanneer je een dat moet inkopen voor je webshop en dus onderweg bent. 

Kortom, een webshop starten is naast leuk ook nog eens zeer lucratief. Het kan een aardig zakcentje opleveren en wellicht zelfs je nieuwe baan worden. Het is wel goed om je te realiseren dat het aanschaffen van een aantal zaken hierbij belangrijk is om het ook daadwerkelijk tot een succes te maken. Dit hoeven geen gigantische bedragen te zijn, met een paar creatieve tools kom je al een heel einde!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën