De handigste vlaggen om in huis te hebben

Een paar keer per jaar is het handig om bepaalde vlaggen in huis te hebben, bijvoorbeeld tijdens bepaalde feestdagen of momenten in het leven van je kinderen of jezelf. In dit artikel willen we je drie tips meegeven over vlaggen die sowieso handig zijn om in huis te hebben. Dan hoef je op de speciale dag zelf niet op zoek naar deze vlaggen, maar kun je ze al op tijd in huis halen.

De Nederlandse vlag

De eerste vlag die handig is om sowieso in huis te hebben is de Nederlandse vlag. Door vlaggen Nederland in huis te halen heb je deze sowieso al in huis als je ze nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je kind slaagt op de middelbare school. Het is dan een traditie om de Nederlandse vlag uit te hangen samen met de schoolspullen van je kinderen zoals de tas of schriften. Ook tijdens nationale feestdagen zoals Koningsdag is het traditie om de Nederlandse vlag uit te hangen. Altijd handig om in huis te hebben dus.

De regenboogvlag

Als tweede willen we de regenboogvlag benoemen. Ook deze vlag is handig om in huis te hebben, vooral als je wilt aangeven dat je de LGBTQ+ gemeenschap steunt. De regenboogvlag kan natuurlijk altijd uitgehangen worden, maar vooral leuk tijdens bijvoorbeeld Pride en Coming Out day. Ga je zelf ook meelopen met de Pride? Dan is deze vlag al helemaal leuk om te hebben.

Feestdagvlaggen

Als derde willen we dan de feestdagvlaggen noemen. Deze zijn niet per se handig om te hebben, maar voornamelijk ook leuk. Je hebt namelijk voor vrijwel elke feestdag een speciale vlag. Zo zijn er vlaggen voor Sinterklaas en Kerstmis, maar ook voor Pasen, carnaval, Vader- en Moederdag en nog veel meer. Tijdens deze feestdagen kun je deze vlaggen dan ook leuk buiten uithangen of binnen ophangen voor de echte feestsfeer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën