De leukste en meest leerzame speelgoed merken

Er zijn ontzettend veel speelgoedmerken op het gebied van educatief speelgoed en de keuze is reuze, maar welke zijn nou echt het leukst? Wij zijn van mening dat het erg belangrijk is dat kinderen spelenderwijs iets bij leren en dat vinden de kinderen ook. Maar welke educatieve speelgoed merken moeten we nu voor onze kinderen aanschaffen. Hier 3 merken die ontzettend leuk en leerzaam zijn voor jong en oud. We sommen ze even voor je op.

Janod

Janod is een Frans speelgoed merk en deze collectie van hout gemaakt speelgoed doet het niet alleen goed bij de kinderen. Ook de ouders zijn fan van dit speelgoed. Dit komt door de innovatieve, kwalitatieve en duurzame producten waar ze ieder jaar de ouders en hun kinderen weer mee kunnen verassen. Dit speelgoed is traditioneel met een eigentijds design. Bij dit merk moet je denken aan houten speelgoed als helikopters, legpuzzels en grotere artikelen zoals keukentjes.

Rompompom

Rompompom bestaat uit educatief speelgoed. Dit speelgoed ontwikkeld door Zwijsen is speciaal voor kinderen in groep een en twee. Je kunt hierbij denken aan verschillende educatieve spelletjes waardoor ze verschillende dingen al jong kun leren. Denk maar aan schrijven, tellen, kleuren, letters en ga zo maar door. Dit speelgoed komt in de vorm van telboeken, schrijfkaarten, letterkwartet en knip en kleur pakketten. Het leuke van dit merk is dat er twee karakters op ieder etiket terugkomen. Op deze manier herkennen de kinderen Rompompom en associëren ze hen met het bijleren.

Loco

Loco is meer dan 40 jaar actief en bij dit spel draait het om het beantwoorden van vragen met blokjes. Wanneer je het doosje omkeert zie je het antwoord meteen. Met Loco leren kinderen spelenderwijs over rekenen, taal, lezen, verkeer en nog heel veel meer onderwerpen. Er zijn allerlei varianten, voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo is er voor ieder wat wil. De kinderen kunnen zo spelenderwijs iets bij leren. Daarnaast worden er voor de spellen verschillende karakters gebruikt die passen bij de kinderen van die leeftijd. Op deze manier is het spel beschikbaar voor heel veel kinderen.

We hopen dat jullie nu beter weten welke leukste en meest leerzame speelgoedmerken er zijn voor jouw kind!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën