Tips voor het verwijderen van pigmentvlekken

We worden allemaal ouder en krijgen ook steeds meer pigmentvlekken. Sommige vinden het mooi en sommige zijn er niet tevreden over. Gelukkig zijn er ontzettend veel manieren om pigmentvlekken te verwijderen. Hier een aantal tips.

Mesoestetic Cosmelan

Cosmelan wordt gemaakt door de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Al 25 jaar is het dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van diepliggend melasma kan wegwerken. Voor het verwijderen van pigmentvlekken moet je dit dan ook zeker proberen.

Hoe werkt het?

Deze crème is een depigmenterende methode met een intensief effect. De overproductie van melanine en melanocyten wordt hierdoor gereguleerd en de verschijning van nieuwe donkere vlekken worden geremd en bestrijd. Cosmelan heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie. Dit zorgt voor resultaten op de korte en de lange termijn. Deze worden behaald door de hyperpigmentatie sterk onder controle te houden.

Pigmentatie verwijderen met ledlicht

De Lumi 8 led is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens ledlicht en is geschikt voor alle huidtypen. Dankzij de 8 voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, couperose, vergrote poriën en een doffe teint. Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat de ledlichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert en de bloedcirculatie en celstofwisseling verbetert en versnelt. Dit toestel is daarom dan ook een must voor de schoonheidsspecialist.

Dit toestel is over het algemeen te duur om in huis te halen, maar zal dan ook aanzienlijk veel klanten trekken in een salon. Door deze twee toepassingen in jouw salon te halen kun je de mensen in jouw salon echt op hoog niveau helpen. En zullen ze tevreden terugkeren in jouw salon. Het is wel een investering, maar die zal zijn vruchten afwerpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën