De nieuwste beauty trend: K-beauty

K-beauty staat voor Koreaanse huidverzorgingsproducten / make-up en is een ware trend aan het worden. Steeds meer Nederlanders hebben ontdekt dat ze deze huidverzorgingsproducten die vaak gemaakt zijn op basis van natuurlijke producten in huis moeten halen. Dit om de huid zo gezond en jong mogelijk te houden. Maar waar moeten we bij K-beauty nu aan denken?

K-beauty

In k-beauty producten vind je verschillende natuurlijke ingrediënten voor het optimale resultaat.  De producten bestaan uit ingrediënten als, slakkenslijm, honing, aloë vera, verschillende fruitsoorten en vitamines. Deze producten zijn ontzettend goed voor je huid en geven snel het gewenste resultaat. De bekendste beauty producten uit Korea zijn de leuke gezichtsmaskers.  Het enige probleem is vaak dat de verzendkosten zo duur zijn dat ze bijna hoger zijn dan de producten zelf. Dit maakt de producten erg duur. Daarnaast worden de producten ook gebruikt door beroemde Hollywood sterren omdat K-beauty een bewezen effect heeft. Ook zijn de producten zo verpakt dat iedereen ze moet hebben!

Voordelen
Maar wat zijn nu echt de voordelen van K-beauty producten? Zoals je eerder las wordt er veelal gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Daarnaast heeft de Koreaanse cultuur ook een hoge schoonheidsstandaard. Beauty is in Korea erg belangrijk, en zodoende zorgen zij ervoor dat de producten kwalitatief goed en betaalbaar zijn. Dit zodat iedereen van deze producten gebruik kan maken. Koreaanse huidproducten leggen de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten waarvan de effecten medisch zijn bewezen. Deze producten maken je huid rustig in tegenstelling tot andere merken die je huid irriteren.

Waar te koop
Vroeger was het erg lastig om aan K-beauty producten te komen: je was vaak afhankelijk van Koreaanse webshops of shady Engelstalige websites waar het maar de vraag was of de producten aankwamen. Daarnaast kwamen hier erg hoge verzendkosten bij kijken. Gelukkig is Koreaanse huidverzorging tegenwoordig op erg veel verschillende manieren te krijgen.  Op webshops als Little Wonderland vind je een ruim assortiment van de beste K-beauty producten tegen een scherpe prijs. Dit is een Nederlandse webshop die je ook nog eens graag persoonlijk helpt bij het vinden van de juiste cosmetica voor jouw huid.

 

Voor het laatste vrouwennieuws kijk je op Vrouwenboulevard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën