De leukste stijlen voor jouw badkamer

Je bent misschien wel op de hoogte van de verschillende woon- en tuinstijlen. Denk aan modern, Scandinavisch, etc. Maar voor de badkamer zijn er ook veel verschillende stijlen en veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Dit is zonde, want de badkamer kan een stuk mooier worden als je een stijl gebruikt die echt bij jou past. Wij hebben daarom de leukste badkamerstijlen voor jou op een rijtje gezet, kijk je mee? 

 

Back to nature 

Natuurlijk en duurzaam leven is een trend waar je niet omheen kan. Ook in de badkamer is dit volledig aangeslagen. Natuurlijke elementen benadrukken de rust en zorgen voor extra sfeer. De basiskleur zoals wit, grijs of zand worden steeds populairder, gecombineerd met groene elementen en accessoires. Ook natuurlijke producten zoals hout en steen passen goed bij een natuurlijke badkamer. Je kan kiezen voor een houten vloer, maar ook stenen tegels voegen iets toe aan een natuurbadkamer.

 

Deze stijl is erg populair bij badkamers, omdat dit voor veel mensen een plek is waar ze eventjes tot rust willen komen en zich af willen zonderen van de wereld. Niets is dan ook lekkerder dan je te wanen in de natuur terwijl je geniet van een warm bad. Pak er een boek bij en zet een rustig muziekje op om jezelf echt te verwennen en geniet van jouw natuurbadkamer.

 

Black & white 

Als je van rust en simpelheid houd moet je gaan voor black & white. Deze combinatie is een echte klassieker, maar dat heeft een reden. Het werkt namelijk altijd. Het is makkelijk en ziet er goed uit wat ideaal is als je niet teveel tijd wilt besteden aan het ontwerpen en verbouwen van je badkamer. Zorg er wel voor dat de kleuren op een juiste manier worden afgewisseld. Ga dus niet voor een witte muur en zwarte vloertegels, dit steekt te veel af waardoor het geen mooie combinatie is. Zorg er dus voor dat je de kleuren goed afwisselt om het gewenste effect te krijgen.  

 

De luxe badkamer 

Als je een ruim budget hebt en je zelf graag wilt verwennen, dan is een luxe badkamer echt iets voor jou. Je creëert dit effect door donkere kleuren, natuurlijke materialen en gouden details te maken. En uiteraard een mooi bad en een heerlijke regendouche. Zo lijkt jouw badkamer net een luxe spa! En dit is heerlijk als je thuis komt na een lange dag werken.  

 

Als je een wat minder groot budget hebt, maar de badkamer toch luxe wilt laten lijken kan je dit makkelijk doen door wat vazen en kaarsen neer te zetten in de badkamer. Dit gecombineerd met de donkere kleuren en natuurlijke (kan ook nep zijn) materialen en je badkamer ziet er gelijk een stuk luxueuzer uit. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën