Fleur je kamer op met onze leuke decoratie tips

Het is al bijna 2020 en dit betekent niet alleen het eind van een jaar, maar zelfs van een decennium. Dit vraagt om veranderingen en misschien heb jij ook al het idee gehad om je woonkamer een make-over te geven. Een interieur helemaal veranderen is vaak veel werk en kost ook veel werk. Een nieuwe tafel en stoelen, een bank, etc. Gelukkig is er ook een goedkopere manier om je kamer een nieuwe look te geven.

Je kan gaan schuiven met banken, stoelen en tafels. Zo zal je merken dat je vaak een hele frisse look krijgt. Als je dit hebt gedaan kan je dit mooi combineren met nieuwe decoratie en voilà, je kamer ziet er totaal anders uit. Wil je weten welke decoratie je allemaal kan gebruiken? Wij hebben er een paar voor jou op een rijtje gezet.

Een canvas aan de muur

Als je veel ruimte aan de wand over hebt en echt de sfeer wilt bepalen kan je kiezen voor een foto op canvas aan de muur. Kies een mooie vakantiefoto, een foto van de familie of juist iets heel anders en laat het printen op canvas. Zo kan je elke dag herinnerd worden aan de mooie herinneringen van de foto en krijgt de kamer vaak een unieke sfeer. Een ander voordeel is dat een canvas niet zo duur en makkelijke te produceren is. Zo heb je hem binnen de kortste keren aan de muur hangen!

Een wand met een structuur of fotobehang

Als je een canvas niet zo ziet zitten kan je ook iets anders kiezen voor je muur. Je kan de muren een andere kleur geven door behang op te hangen. Het is een leuke budgetproof oplossing met mooi resultaat. Je kan er voor kiezen om een rustige kleur te maken of juist eentje met een mooi patroon. Je kan het helemaal zelf verzinnen en dat zorgt er voor dat je de kamer zo kan maken als je zelf wilt!

Groener met planten

Wil je je kamer gezelliger en frisser maken?  Zet dan wat extra planten in je woonkamer, en hoe groter hoe beter! Planten en grote planten in het bijzonder zijn ontzettend mooi én gezond. Ze zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en extra zuurstof. Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten? Alle kleine beetjes helpen dus neem dan 1 of 2 planten die makkelijk te verzorgen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën