badmode

badmode

De sexy badmode trends van 2019

Het voorjaar is gestart, het moment dat de zon zich weer vaker laat zien. De mei en zomervakantie komen steeds dichterbij. En we denken maar aan één ding: Hello Summer! Maar als het straks tijd is om naar het strand te gaan of om lekker te gaan zwemmen. Dan is het wel zo prettig als je goed passende badkleding aanwezig hebt. Ben je ook opzoek naar een nieuwe bikini, badpak of leuke accessoires die matchen bij je badmode? Je hebt nog voldoende tijd om te onderzoeken welke badmode echt bij je past. Maar we helpen je graag op weg.

Mix and Match
Ga je liever voor een unieke combinatie? Stel dan je eigen bikini samen. Zo combineer je een zwarte top met een fel broekje of een leuk printje. Deze zomerse outfit maak je natuurlijk compleet met bijpassende slippers, strandaccessoires of een prachtige zonnebril.

Algemeen bekend, donkere kleding heeft een afslankend effect. Zwart kleedt af, ook donkerblauw en andere donkere kleuren. Lichte kleuren accentueren je postuur, want wit laat je voller ogen. Goed om te weten; blauw is dé kleur van de zomer! Ga voor jouw favoriete blauwtint, licht of donker.

Strand-musthave
Creëer verschillende looks met je strandkleding. Met een pareo, ook wel een dunne omslagdoek van soepel stof. Je kunt hem op verschillende manieren dragen, als een rokje of zomers jurkje is het super leuk voor over je bikini of badpak en je ziet er nog fashionabler uit op het strand. Je draagt natuurlijk iets waar jij je comfortabel bij voelt, dat je een bepaald lichaamstype hebt betekent niet dat je alleen de gesuggereerde bikini kan dragen. Laat je inspireren en geniet van de zomer.

Tip: Door chloor of zonlicht kunnen kleuren verbleken, was daarom je zwemkleding in een handwasje met vloeibaar wasmiddel. Voor nog meer handige tips voor je outfits kijk je op betofahsion.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën