moederdag

moederdag

Verras je moeder op een originele manier.

Is het niet leuk om uit het niets, jouw moeder te verrassen. Want behalve op haar verjaardag of Moederdag verwachten ze eigenlijk niet zomaar een cadeau. Vaak zijn dit de leukste momenten, om te laten zien hoe trots je op haar bent. Dit kan met een klein gebaar of een spontaan dagje weg.

Maar speciaal voor de moeders die gek zijn op koken en bakken, hebben we een hele leuke tip voor je. De perfecte accessoires voor op de eettafel, de leren placemats van hoogwaardig leer. Deze gaan veel langer mee dan gewone placemats. Mocht ze hierin al voorzien zijn, dan kan je ook denken aan een messenmap of anders een leren schort. Deze handgemaakte leren schorten hebben een soepele kwaliteit leer en zijn gemakkelijk te verstellen op maat. Je kan ze zelfs personaliseren, voor een unieke twist.  

Niet alleen de moeders, maar ook de professionele barista – thuis kok of voor de grillmaster is de leren short erg geschikt. Het beschermt je kleding tijdens het harde werken met je handen. En het leuke van de short is: naarmate je het meer en goed gebruikt, worden ze nog mooier doordat het leer een natuurproduct is.

Goed om te weten
Om het leer goed te beschermen tegen vuil, vlekken of krassen zijn ze voorzien van een beschermende coating laag. De kleinere vlekken kan je makkelijk met een vochtig doekje afnemen. Het short beschermt je zelfs tegen verwarmde objecten zoals de barbecue of frituurpan.

Shop hier je leren short en verras je moeder of vrouw met een origineel cadeau, gewoon omdat ze het verdient. Want jouw lieve moeder of partner, doet veel meer dan dat je je eigenlijk beseft. Je kan natuurlijk ook voorstellen om voor jouw moeder / partner te koken. Dan houd je het prachtige short voor jezelf.

Heb je nog meer cadeau tips nodig: een persoonlijke belevenis vastleggen op een canvas doek voor in de woonkamer, een cadeaubon of samen een dagje wellness. Dat doet het altijd goed bij de vrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën