Dé sieradentrends voor dit najaar

In deze blog gaan we in op de sieradentrends van het najaar van 2020. Want welke sieraden maken jouw outfit dit najaar helemaal af? Én met welke sieraden ga jij zeker de show stelen?

Elk seizoen vragen we ons weer af welke soort sieraden hot zijn en welke juist weer in de kast zullen verdwijnen. Onderstaand liggen wij een aantal sieradentrends van dit najaar toe, welke jij zeker niet wil missen.

1. Earcuffs

Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen, maar ook dit najaar blijft dit een van de trends: Earcuffs. Een perfecte oplossing wanneer je geen piercing hebt of wil, maar wel mee wil doen aan deze trend. Voor earcuffs heb je namelijk helemaal geen gaatje in je oren nodig. Earcuffs klem je om je oren, vaak aan de zijkant. Dit is een typisch geval van een trend uit de jaren 90, welke nu weer helemaal terugkomt. Je vind ze online in tal van varianten en stijlen. Een erg leuke toevoeging om je earparty helemaal compleet te maken.

2. Sieraden met persoonlijke tint

Sieraden waarmee je iets persoonlijks laat zien worden een steeds grotere trend. Je kunt hierbij denken aan initialen sieraden, een armband of ketting met letter van een dierbare. Tegenwoordig zijn er tal van initialen sieraden online verkrijgbaar. We hadden het bij de vorige trend al over de term “earparty” waarbij men diverse oorbellen tegelijkertijd draagt. Echter, ook voor kettingen geldt dat layering helemaal hot is. Draag bijvoorbeeld een initial ketting met een mooie ketting met sterrenbeeld. Hiermee komen we meteen op een ander soort persoonlijk sieraad. Ook sieraden met sterrenbeeld of geboortejaar zien we steeds meer terug.

3. Verschillende sieraden tegelijkertijd

Eigenlijk is dit een trend die ook al in de vorige twee genoemde trends naar voren komt; verschillende sieraden tegelijkertijd dragen. Of het hierbij nu gaat om ringen, kettingen of oorbellen, voor elke categorie geldt hetzelfde. Het zogenaamde “layeren” van diverse kettingen is een trend. Ook de term “earparty” en “armparty” behoren tegenwoordig tot dé trends op sieradengebied. Hetzelfde geldt voor de ringen. Mixen en matchen is wat we allemaal graag zien.

4. Vintage sieraden

Tot slot behoort het dragen van vintage sieraden tot een van de trends van dit najaar. Hoe authentieker, hoe beter. Ga bijvoorbeeld eens langs bij een hippe kringloopwinkel of tweedehands boetiekje en scoor een uniek juweeltje. Het voordeel van een vintage sieraad is dat de kans erg klein is dat iemand anders hetzelfde sieraad draagt.

Bovenstaande trends zijn een aantal van dé grote hoeveelheid sieradentrends van dit moment. Ben jij al helemaal klaar voor de sieradentrends van dit najaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën