Duurzaam en milieuvriendelijk: alles over de werkwijze van M.G. van Meel B.V.

Bij Vrouwentotaal vinden wij het leuk om eens in de zoveel tijd diepgaand onderzoek te doen naar een bedrijf. We plaatsen regelmatig artikelen waarin we verschillende producten aanprijzen, maar dit willen we alleen doen als het om producten gaat waar we écht achter staan. Daarom deden we voor dit artikel onderzoek naar M.G. van Meel B.V. Deze textiel groothandel is een puur Hollands familiebedrijf dat in 1953 is opgericht. Denk jij aan een samenwerking met M.G. van Meel B.V. – bijvoorbeeld omdat je voor je kledingzaak een private label wilt starten – en wil je weten met wie je in zee gaat? Lees dan dit artikel.

Wat voor bedrijf is M.G. van Meel B.V?

M.G. van Meel B.V. is een authentiek familiebedrijf dat zich al sinds 1953 is gespecialiseerd in textiel en ondergoed. Het bedrijf is onderverdeeld in twee divisies: een groothandel en een private label service. Het team van M.G. van Meel B.V. maakt zich hard voor duurzaamheid en ecologie. Medewerkers streven ernaar om de productieprocessen van kinderkleding zo groen mogelijk uit te voeren en werken daarom uitsluitend samen met fabrikanten die garant staan voor een milieuvriendelijk productieproces van kinderkleding.

Waarom kinderkleding inkopen bij M.G. van Meel B.V?

Het team van M.G. van Meel B.V. houdt de ontwikkelingen in de modewereld nauwlettend in de gaten en weet daardoor altijd op de laatste trends in te spelen. Maar het gaat bij deze groothandel niet alleen om modegrillen: duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden staan bij de eigenaresse Bianca van Meel hoog in het vaandel. Deze onderwerpen zijn voor haar erg belangrijk en ze zet zich hier dan ook met hart en ziel voor in. M.G. van Meel B.V. werkt nauw samen met fabrikanten die een duurzaam en ecologisch verantwoord productieproces garanderen. Ga je als winkelier of speciaalzaak kinderkleding inkopen bij M.G. van Meel B.V? Dan ben je ervan verzekerd dat de kleding met zorg voor mens en natuur is geproduceerd.

Start een private label in samenwerking met M.G. van Meel B.V.

Wil je in jouw kledingwinkel of kinderkledingspeciaalzaak een eigen kledinglijn verkopen? Dan kun je bij M.G. van Meel B.V. terecht voor hun private label service. Het team van M.G. van Meel B.V. heeft de kennis en ervaring om je te ondersteunen bij het ontwerpen van je eigen kinderkledinglijn. Samen met jou kiezen zij de aanpak die past bij je visie, merk en budget. Of je nu voor het eerst een private label ontwerpt of al een gevestigd merk hebt, neem contact op met M.G. van Meel B.V. voor een eigen kledinglijn die perfect past bij jouw winkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën