Een egale huid met injectables

Wil je graag wat meer volume in je gelaat of wil je graag net zulke volle lippen als sommige influencers? Dan kunnen injectables zoals fillers een goede oplossing zijn. Fillers zorgen er voor dat de lijntjes in jouw gezicht worden opgevuld. Zo kunnen lijntjes langs de ogen of mond worden weggewerkt. Daarnaast kun je ook kiezen om je wangen weer strakker te maken of de kin- en kaaklijn te verstrakken. Met injectables krijg je een meer jeugdig gezicht en een egalere huis. Injectables werken – afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden – zo’n 9 maanden tot ruim een jaar.

Zijn injectables iets voor jou?

Injectables worden veel gebruikt door mensen die graag hun rimpels willen verzachten of wat volume aan hun gezicht te geven. Met injectables wordt vloeistof in de huid geïnjecteerd waardoor de huid onder meer spanning komt te staan. Zo wordt de huid verzacht, zijn rimpels minder zichtbaar en treedt er volumeherstel op. Het grote voordeel van injectables is dat je jouw eigen uitstraling behoudt maar dat het allemaal net wat jeugdiger en frisser oogt. Op een natuurlijke manier krijg je gezicht natuurlijke contouren en is de huid gladder. Daarnaast zorgen injectables ervoor dat de huid weer vernieuwd volume krijgt op pekken waardoor de huid slap is geworden door ouderdom. Denk bijvoorbeeld aan ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken of een kaaklijn die verslapt is. Je denk misschien dat injectables hetzelfde is als botox, maar dat is niet zo. Botox zorgt er voor dat de spieren verslappen waardoor bijvoorbeeld frons- of lachrimpels verdwijnen. Injectables zijn fillers en die vullen en verstevigen de huid. Het wordt vaak gespoten op pekken waar juist meer volume mag komen.

Waar worden injectables voor gebruikt?

Injectables kun je op veel plekken gebruiken. Het wordt het meest gebruikt voor het opvullen van lippen, Daarnaast kan het ook worden gebruikt om jukbeenderen te accentueren. Hoge en zichtbare jukbeenderen worden door vele mensen als een schoonheid gezien. Injectables zijn relatief eenvoudig en pijnloos in te brengen en je ziet direct resultaat. Wil je zeker er van zijn dat ze lang werkzaam blijven is het verstandig om dee eerste week niet in de zon te komen, door het zonlicht verliest de gel zijn werkzaamheid namelijk sneller. 

Waar bestaat het uit?

De injectables bevatten hyaluronzuur als werkzame stof. Deze stof is een lichaamseigen stof waardoor de kans op irritatie heel klein is. Ook bevatten injectables stoffen die goed zijn voor de huid. Zo bevatten ze onder meer stoffen die de collageenproductie stimuleren. Hierdoor zorgen deze stoffen ervoor dat je huid meer elastine bevat waardoor je huid er langer stralend en fris uitziet. Met fillers kun je dus de tijd een stukje terugdraaien. Injectables biedt jeugdigheid en het is ook nog eens goed voor jouw huid. Gelukkig is het relatief tijdelijk waardoor je het ook eens kunt uitproberen of het iets voor je is. En wellicht wil je nooit meer iets anders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën