Effectief afvallen, hoe doe je dat?

Ben je al jaren aan het proberen om af te vallen maar lukt het maar niet? Geen probleem, ik help je graag verder! Afvallen is voor velen een doelstelling bij de start van het nieuwe jaar. Helaas zijn er echter weinig mensen die aan het einde van het jaar hun persoonlijke doelstellingen hebben behaald. In dit blog leg ik je uit hoe je effectief moet afvallen en welke hulpmiddelen je hiervoor kunt gebruiken.

Wegen

Veel mensen maken de vergissing door zich meerdere malen per week te wegen. Dit wordt door vele experts afgewezen. De reden hiervoor is omdat door meerdere malen per week te wegen het gewichtsverlies of toename niet persé hoeft te liggen aan een afname in vetpercentage. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de ene dag net had gegeten, vlak voor het weegmoment naar de wc bent geweest of veel water hebt gedronken. Door deze schommelende weegmomenten kan het zijn dat je, in plaats van gemotiveerd, gedemotiveerd wordt. Experts raden met deze reden aan om eens per maand een weegmoment in te plannen.

 

Diëtist

Personal trainers kunnen niet alleen gebruikt worden voor extra motivatie maar ook voor op maat advies voor een dieet. Wanneer je een goede personal trainer hebt gevonden bieden ze vaak ook een service aan waarbij je een op maat gemaakt dieet krijgt opgesteld. Dit zal ertoe leiden dat je fit genoeg bent om te sporten maar niet teveel slechte calorieën binnenkrijgt zodat je snel afvalt.

 

Welke personal trainer in Utrecht is geschikt voor mij?

In Utrecht zijn er vele personal trainers. Echter door de grote vraag naar personal trainers zien we dat er op het stukje service en begeleiding door veel trainers tekort wordt geschoten. Met deze reden zijn wij als beste keus bij de personal trainer Ruud van Erp (Utrecht) uitgekomen. Ruud van Erp heeft al jaren ervaring op het gebied van het verlenen van personal training en weet zo op een efficiënte en consequente manier sport-doelstellingen te behalen. Bent u benieuwd of wilt u in contact komen met Ruud van Erp? Neemt u dan snel een kijkje op www.ruudvanerp.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën