Whitelabel linkbuilding uitbesteden? Zo werkt het!

Whitelabel linkbuilding uitbesteden? Zo werkt het!

Als je meer klanten wilt trekken naar je website, moet je proberen zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te komen. De beste manier om dat te doen, is door whitelabel linkbuilding. Whitelabel linkbuilding is echter wel een tijdrovend klusje en moet bovendien op een goede manier worden gedaan. Daarom is het slim om dit uit te besteden aan Brandmatchers. Op deze manier ben je gegarandeerd van een goede kwaliteit en kun je je tijd aan andere nuttige dingen besteden. Maar wat is whitelabel linkbuilding nu precies en waar moet het aan voldoen? Je leest het in dit artikel!

 

Wat houdt whitelabel linkbuilding in?

Whitelabel linkbuilding betekent dat er op verschillende websites van andere bedrijven links worden geplaatst die verwijzen naar jouw eigen website. Die links staan niet zomaar los op de websites, maar zijn verwerkt in linkbuildingsteksten. Deze teksten gaan over een onderwerp dat gerelateerd is aan jouw bedrijf of website. De mensen die dat artikel lezen, zijn dus al in jouw producten geïnteresseerd, waardoor de kans groot is dat ze op de link klikken en op jouw website terecht komen. Hoe meer mensen jouw website bezoeken, hoe hoger je website in de Google zoekresultaten komt te staan. Zo is je website steeds beter te vinden.

 

Waar moet je aan voldoen bij whitelabel linkbuilding?

Whitelabel linkbuilding lijkt heel eenvoudig, maar is toch een stuk minder simpel dan je denkt. Je moet namelijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen om waardering van Google te krijgen. Pas als je die waardering hebt, klim je omhoog in de zoekresultaten. Allereerst is het belangrijk dat de linkbuildingsteksten van goede kwaliteit zijn. Bovendien moet je elke keer andere teksten laten schrijven, aangezien je niet steeds dezelfde linkbuildingstekst mag plaatsen. Ook de websites waar je de linkbuildingsteksten op plaatst moeten aan een aantal eisen voldoen. De websites moeten van goede kwaliteit zijn en het is heel belangrijk dat deze relevant zijn aan de producten die je op je eigen website aanbiedt.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën