Gekleurde lenzen

Gekleurde lenzen zijn de perfecte finishing touch bij een themafeest, carnaval outfit of Oud & Nieuw feest. Er zijn twee soorten kleurlenzen, namelijk ondoorzichtige en transparante kleurlenzen. Ondoorzichtige kleur lenzen zijn lenzen die een totaal andere kleur iris geven dan je eigen kleur. Transparante kleurlenzen geven je eigen oogkleur een boost, je eigen oogkleur wordt meer intenser. Deze type lenzen zijn verkrijgbaar in maandlenzen en daglenzen. Het kleurdeel zit alleen over de iris heen en belemmert dus in geen enkel opzicht je zicht. 

 

Gekleurde maandlenzen

Voor wie regelmatig gekleurde lenzen wilt gaan dragen, zijn maandlenzen een goed optie. Financieel is dit, als je ze vaak draagt, aantrekkelijker dan losse daglenzen te kopen. Deze zijn 30 dagen draagbaar. Gedurende de nacht bewaar je ze in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Deze vloeistof reinigt de lenzen, waardoor je ze de dag erna weer kan dragen. Ook als je de lenzen gedurende de 30 dagen niet dagelijks draagt, zijn ze na een maand aan vervanging toe. De kleur van de lenzen mag je uiteraard zelf bepalen. We hebben wel wat tips om een passende kleur te kiezen. Heb je lichte ogen, dan kan je kijken naar kleurlenzen in de kleuren grijs, groen of blauw. Heb je donkere ogen, dan zijn er veel verschillende bruintinten, zoals hazelbruin en honingbruin. 

 

Gekleurde daglenzen

Heb je gekleurde lenzen nodig voor een enkele keer, zoals voor een feest of evenement, dan passen daglenzen wellicht beter bij je. Deze draag je een dag en gooi je daarna weg. Hier heb je geen lenzendoosje of lenzenvloeistof voor nodig. Deze kan je dus niet hergebruiken. 

 

Op sterkte

Zowel gekleurde daglenzen als maandlenzen zijn op sterkte te verkrijgen. Je kan voor zowel je linker- als rechteroog de sterkte aangeven, deze hoeven dus niet even hoog te zijn. Voor alle wensen bestaan er lenzen met kleur. Wil je kleurlenzen aan gaan schaffen? Tegenwoordig kun je heel makkelijk lenzen online kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën