De loeplamp: Een nieuwe must-have toevoeging aan jouw make-up tools

Een loeplamp is een lamp met een vergrootglas, zodat je verlichting hebt en het voorwerp wat je verlicht beter kunt zien. Er wordt vaak gedacht dat deze lampen alleen gebruikt worden voor oudere en/of slechtziende mensen om bijvoorbeeld de krant te lezen. Maar dat is helemaal niet waar! Je kunt een loeplamp ook heel goed gebruiken tijdens het aanbrengen van jouw make-up. Op vergrootglas.com kun je deze handige lamp voordelig vinden.

Wat is een loeplamp?

Om te beginnen, wat is nou eigenlijk precies een loeplamp? Een loeplamp is een soort vergrootglas en ringlight in een. De loeplamp bevat een lens waarmee je dingen kunt vergroten, en door de verlichting er op kun je hetgeen dat je wilt vergroten ook nog duidelijker zien. De lenzen komen voor in verschillende sterktes/vergrotingen en kun je gemakkelijk verwisselen, waardoor je ze voor bijna alle situaties wel kunt gebruiken. Of je nou je wenkbrauwen wilt epileren of beter zicht wilt hebben op wat je aan het doen bent wanneer je jouw make-up aanbrengt. Ook heeft de loeplamp een flexibele arm die zo op jouw toilettafel, of waar jij het liefst je make-up doet, kunt laten plaatsen. Met de flexibele arm is het super makkelijk om de loeplamp te verplaatsen zodat je je huid en make-up beter kunt zien.

Make-up aanbrengen met behulp van een loeplamp:

Hoe kun je dan precies de loeplamp gebruiken tijdens het aanbrengen van jouw make-up? Misschien herken je het wel; Ben je net klaar met je make-up doen in de badkamer en stap je in de auto, om vervolgens in je achteruitkijkspiegel te zien dat je make-up helemaal niet egaal is! Of je ziet dat die vervelende haar weer terug is op je kin of naast je wenkbrauw.  Soms is de spiegel in je badkamer of op je toilettafel net te ver, waardoor je niet alles op je gezicht kunt zien zonder dat je bijna tegen de spiegel aan moet zitten. En dat is waar een loeplamp bij kan helpen.  Je kunt een loeplamp in combinatie met je normale spiegel gebruiken om zo je huid beter te zien. Doordat je de loeplamp gemakkelijk voor je gezicht kunt plaatsen, kun je zonder dat je naar de spiegel hoeft te leunen jouw huid zien. Je ziet zo alle details en ziet niks meer over het hoofd. Door de lamp wordt je huid ook goed verlicht.  Daarnaast is het handig als je je gezicht gaat verzorgen, bijvoorbeeld bij het reinigen of het epileren van jouw wenkbrauwen. Een loeplamp is dus perfect om make-up aan te brengen!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën