Geld besparen met opzeggen?

De meeste mensen kunnen redelijk wat geld besparen met het opzeggen van maandelijkse of jaarlijkse subscripties. Waarschijnlijk is dit niet de eerste keer dat je dit hoort. Toch zijn er nog steeds erg veel mensen die jaarlijks geld kwijt zijn aan dingen waarvan ze het zichzelf niet eens bewust zijn. Neem bijvoorbeeld de Postcodeloterij. Erg veel mensen doen aan de loterij mee en na een paar jaar ga je het als normaal zien. Nu lijkt het bedrag wat je voor het meedoen betaald misschien niet zo groot maar als je dit elk jaar kwijt bent kost het toch aardig wat geld. Er zijn dan ook steeds meer mensen die de postcodeloterij opzeggen. Hieronder volgen paar voorbeelden van andere veel voorkomende subscripties.

Telefoon abonnement

Hoewel je telefoon abonnement vanzelf stopt is dit toch een abonnement waar veel mensen geld op kunnen besparen. Dit komt omdat veel mensen dezelfde fouten maken. Zo wordt er vaak een abonnement genomen met veel meer belminuten en MB’s dan nodig. Je hebt natuurlijk liever teveel dan te weinig maar heel veel mensen hebben ruim teveel. Zo zouden ze met een goedkoper abonnement nog steeds meer dan genoeg belminuten en MB’s hebben. Ook zijn er veel mensen die ervoor kiezen binnen hun contractduur maandelijks de optie tot het abonnement opzeggen te hebben. Hiervoor betaal je elke maand enkele euro’s extra terwijl de meeste mensen nooit meer naar hun abonnement omkijken na het afsluiten hiervan.

Internet & tv

Ook zijn er veel mensen die op hun internet en tv kosten kunnen besparen. Providers bieden steeds meer combinatie pakketten aan die goedkoper zijn of je meer opleveren. Hierdoor is het voordeliger om je internet & tv bij dezelfde provider af te sluiten. Ook kan je soms korting krijgen wanneer je je telefoon abonnement bij dezelfde provider hebt. Zo stapelt je korting per abonnement op en profiteer je soms ook nog van extra’s zoals bijvoorbeeld betaalde sport kanalen op tv.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën