Grimm’s speelgoed: een cadeau voor jarenlang plezier

Grimm’s speelgoed is speelgoed voor ieder kind van iedere leeftijd en voor ieder ontwikkelingsgebied. Door de eenvoudige en kleurrijke uitstraling wordt de fantasie van ieder kind geprikkeld. Het speelgoed is duurzaam, verantwoord en ecologisch verantwoord. Het wordt van originele in Duitsland geproduceerd, maar is in Nederland ook erg bekend geworden.

Grimm’s regenboog

De Grimm’s regenboog is het meest bekende speelgoed van dit merk. Dit is de klassieker en het meest verkochte product. Deze regenboog is er in verschillende kleuren en formaten. Een Grimm’s regenboog is er in het groot, middel en in het klein. De grote variant bestaat uit 12 bogen en deze is er in de kleurrijke regenboog kleuren, in het naturel, in pastelkleuren of in het monochroom. De middelgrote en de kleine variant bestaan beide uit 6 bogen, maar de bogen van de middelgrote variant zijn natuurlijk iets groter dan de kleine variant. Ook deze twee uitvoeringen zijn er in regenboogkleuren, pastel, naturel en monochroom. Met een regenboog van het merk Grimm’s kan je kind eindeloos spelen en zijn of haar fantasie kwijt. Van de regenboog kun je onder andere een zeemeermin, een kabouter, een ridder of een autoracebaan maken. Kortom, alles is mogelijk!

Grimm’s houten speelgoed prikkelt de fantasie

Al het houten speelgoed van het merk Grimm’s prikkelt de fantasie van je kind. Zo heeft dit merk onder andere ook magneetpuzzels van natuurlijk duurzaam en verantwoord hout. Al het speelgoed van dit merk wordt voorzien van plantaardige (gekleurde) olie-afwerking. Hiermee wordt het hout beschermd en het is volledig veilig voor baby’s en kleine kinderen. Het speelgoed geeft dus geen giftige stoffen af wanneer je kindje het speelgoed in zijn of haar mondje zou stoppen. Naast de magneetpuzzels produceert dit merk ook nog houten blokken in allerlei formaten en kleuren en houten poppetjes. Het mooie is dat al het speelgoed met elkaar gecombineerd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën