Een make up workshop voor jezelf

Als vrouw mag je jezelf af en toe wel eens in de watten leggen. Hoe kan dit nu beter dan met een make-up workshop voor jezelf of gezellig samen met je vriendinnen? Een echte aanrader is om een make-up workshop van Esther van Maanen te volgen.

Over Esther van Maanen

Esther van Maanen is een bekende Nederlandse hair en make-up artist die zowel bekend is in Nederland, maar ook in het buitenland. Ze reist vaak op en neer tussen New York, Milaan en Parijs. Hier ondersteunt ze Luigi Murenu tijdens de internationale Fashion Weeks. Daarnaast werkt Esther ook regelmatig mee aan de bekende Victoria’s Secret Show. Ook is zij te zien op LINDA.tv met haar beautyvlogs. Esther deelt graag haar kennis en geeft daarom nu ook professionele make-up workshops.

Een make-up workshop van Esther van Maanen

Iedereen kan deelnemen aan de make up workshop. Het is zowel een make-up workshop voor beginners als voor echte make-up lovers. Esther leert je van alles tijdens deze workshop. Ze leert je hoe je de perfecte basis bij jezelf aanbrengt en daarnaast hoe je jouw ogen het mooiste kan laten uitkomen. Ook komt het smokey eye gedeelte aan bod. De visagie workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief koffie, thee, bubbles & bites.

Recensies over deze make-up workshop

De recensies over deze workshop zijn lovend! Iedereen raadt deze workshop aan. De workshop vindt plaats in kleine groepjes van 6 personen. Hierdoor krijg je alle aandacht en zorg die je nodig hebt. Esther geeft je daarnaast heel veel tips die in het dagelijks leven goed toepasbaar zijn. In een handomdraai laat Esther je de (nog) betere versie van jezelf zijn. Zelfs partners vinden hun vrouw er ineens een stuk jonger uit zien! Twijfel je of je ook een make-up workshop wil gaan volgen? Niet nodig, gewoon doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën