Het beste kattenluik voor jouw kat

Kattenluiken zijn er in diverse maten, kleuren, soorten en merken. Natuurlijk wil je het beste kattenluik voor jezelf en voor je kat. Als katteneigenaar weet je hoe irritant het kan zijn om telkens op te staan om de deur voor je kat open te doen. Een kattenluik is hiervoor de ideale oplossing, maar welk kattenluik sluit het beste aan bij jouw wensen?

Een goedkoop kattenluik

Een goedkoop kattenluik is vaak een standaard kattenluik zonder al te veel poes pas. Het voordeel ervan is dat het je niet al te veel geld kost en dat je niet meer hoeft op te staan om je kat binnen te laten. Het nadeel van dit kattenluik is dat er ook ongewenste katten in je huis kunnen komen. Niet alleen katten kunnen via het luikje naar binnen komen, maar ook ander ongewenst bezoek. Goedkoop is duurkoop..

Een kattenluik met chip

Het voordeel van een kattenluik met chip is dat het ongewenste katten buiten de deur houdt. Dit kattenluik werkt namelijk op de microchip van je kat. Het kattenluik ontgrendelt dus alleen wanneer jouw kat naar binnen wil. De Petporte smart flap kattenluik is een van de bekendste kattenluiken met chip. Het heeft namelijk nog veel meer voordelen. Het beschikt namelijk ook over een timer functie en een dierenarts stand.

Een kattenluik met magneet

Een kattenluik met magneet werkt op een halsbandje met magneet. Het kattenluik opent zich alleen wanneer je kat met zijn of haar halsbandje om in de buurt komt. Het nadeel is alleen dat je kat niet binnen kan wanneer hij of zij het magneetje verliest.

Het beste merk kattenluik

Het beste en meest verkochte kattenluik is van het merk Petsafe. Dit merk is een vooraanstaand merk dat al jarenlang populair is onder de katteneigenaren. Alle producten zijn namelijk ontworpen voor en door kattenliefhebbers. Daarnaast is Petsafe ook altijd aan het onderzoeken hoe de communicatie tussen kat en mens versimpeld kan worden. Zij ontwikkelen altijd de nieuwste producten. Hierdoor brengen ze altijd de nieuwste producten op de markt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën