Hoe je een echte kleurtint krijgt als je gewoon niet kunt bruinen!

Hoe je een echte kleurtint krijgt als je gewoon niet kunt bruinen!

We horen vaak de vraag of mensen met een zeer lichte huid een echt kleurtje kunnen krijgen. Ja! We weten dat het mogelijk is. Mensen die van nature bleek zijn, kunnen met een prachtige goudbruine kleur rondlopen. Maar hoe doen ze dat? We onthullen de geheimen!

1. Verbranden is je grootste vijand – Gebruik altijd zonnebrand

Te lang in de zon blijven en geen bescherming gebruiken, zal je alleen maar laten verbranden. En als dat eenmaal gebeurt, gaat het vanaf daar bergafwaarts. Je huid zal beschadigen en uitdrogen, en dit zal hij je niet een dank afnemen. Gebruik dus altijd een fijne zonnebrandcrème met een hoge factor, bijvoorbeeld van ons favoriete merk Australian Gold.

2. Neem de tijd en bouw langzaam je bruine kleur op

Begin met slechts 15-20 minuten in de zon tijdens je eerste sessie. Verleng daarna alleen met stappen van 5-10 minuten en controleer je huid regelmatig. Gun je huid voldoende rust. Wees niet bang dat je na een kwartier nog een bruine tint hebt. Je huid neemt een paar uur de tijd om een kleur te ontwikkelen en zal het fijn vinden wanneer je dit toelaat vanuit een plekje in de schaduw.

3. Krijg een kickstart

Als je weinig tijd hebt, gebruik dan een product dat een natuurlijke boost geeft aan het bruiningsproces van je huid. Je kan een speciale bruiningsversneller gebruiken voor de zon, of een zonnebankcreme wanneer je in een zonnebanksalon gaat bruinen. Vergeet niet dat wanneer je een kickstart hebt gemaakt onder de zonnebank, je alsnog een goede zonnebrand moet gebruiken wanneer je gaat zonnen!

4. Hydrateer, hydrateer, hydrateer!

Het is niet alleen essentieel om je huid gehydrateerd te houden na het bruinen, maar ook tijdens het bruinen. Bevochtig van binnen en van buiten: drink dus veel water en gebruik een sterk vochtinbrengend product op je huid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën