IJs bestellen bij een groothandel? Zo werk het!

IJs bestellen bij een groothandel? Zo werk het!

Heb je een pizzeria, cafetaria, bioscoop of restaurant waar ijs verkocht wordt? Dan is het aan te raden om ijs te bestellen bij een groothandel. Zo kun je ijs in grote hoeveelheden aankopen en bespaar je veel geld. Bij ijsexpress.nl kun je allerlei soorten ijs bestellen vanuit het hele land. Heb je nog geen ervaring met het bestellen van ijs bij een groothandel of wil je om een andere reden weten hoe het werkt? Je leest er alles over in dit artikel.

 

De werkwijze

Het bestellen van ijs werkt heel simpel. Eigenlijk hoef je niet eens te bestellen. Zodra je een overeenkomst hebt afgesloten, wordt er altijd op tijd ijs geleverd. Je hoeft er dus niet elke keer op te letten of je ijsvoorraad nog wel groot genoeg is, je assortiment wordt altijd ruim op tijd aangevuld. Je hoeft zelfs niet eens je eigen vriezer te vullen, dit wordt voor je gedaan.

 

Advies

Het kan voor een ondernemer erg lastig zijn om in te schatten welke ijsjes het beste in het assortiment geplaatst kunnen worden. Er zijn zo veel verschillende soorten ijsjes en zo veel verschillende mensen met allemaal weer eigen smaken. De ijsgroothandel voorziet je dan ook altijd van advies over welke ijsjes het meest populair zijn. Zo kun je beter inschatten welke ijsjes je in je assortiment op moet nemen en hoeveel van elke soort ijs je nodig hebt. Je wilt natuurlijk geen ‘nee’ hoeven te verkopen aan klanten, maar ook niet met een overschot zitten van een ijsje dat niet zo populair is.

 

Promotiemateriaal

Dankzij promotiemateriaal kunnen de verkoopcijfers van een bepaalde soort ijs enorm stijgen. Zeker in het geval dat er een nieuwe soort ijs door jouw bedrijf wordt aangeboden, wil je dat de klanten hiervan op de hoogte zijn. Bij de groothandel zijn ook verschillende promotiematerialen te bestellen. Je zult merken dat de kosten van het promotiemateriaal in een mum van tijd worden terugverdiend.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën