Leuke cadeau tips voor vriendinnen met kinderen

Op een bepaalde leeftijd krijg je zelf kinderen of krijgen mensen in jouw omgeving kinderen. Het blijft dan ook altijd een hele opgave om elke verjaardag weer iets leuks voor de kinderen van jouw vriendinnen te verzinnen. Ben je op zoek naar leuk en uniek kinderspeelgoed? Kijk dan eens op de site van Vikingchoice. Zijn hebben ruime ervaring op het gebied van speelgoed dat perfect is voor kinderen. We geven je daarom graag wat tips zodat jij altijd de leukste cadeaus aan de kinderen van vrienden en familie geeft.

Een baby ballenbak voor de allerjongste

Baby’s en jonge kinderen beleven ongekend plezier met een ballenbak. Ballenbakken zijn vaak gemaakt van zachtschuim en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties, afmetingen en vormen. Naast dat kinderen de ballen super interessant vinden helpt het spelen in een ballenbak ook nog eens bij de ontwikkeling van motoriek en inzicht van jonge kinderen. Het leren zitten en het vinden van balans op een veilige manier helpt kinderen opgroeien en ontwikkelen. Met een baby ballenbak tover je een glimlach op het gezicht van elke baby.

Leuke verjaardag cadeautjes voor peuters

Voor je het weet is een baby gegroeid tot een peuter. De eerste stapjes zijn gezet en de eerste woordjes komen tot leven. Tijd voor wat stoerder speelgoed! Jonge kinderen spelen het liefst allerlei rollenspelletjes. Ze imiteren wat ze zien in hun dagelijkse leven en proberen alles na te doen wat ze van hun oma, opa, vriendjes en ouders zien. Een eigen speeltent waar ze zich helemaal terug kunnen trekken vinden peuters fantastisch. Bijvoorbeeld een Tipi tent of een thematent versierd met hun favoriete idolen. Je kunt de speeltenten ook nog inrichten met een speelkeuken, poppenhuis of kinderwerkplaats. Creëer eenvoudig de coolste speelplekken voor jouw kind.

De coolste verjaardagscadeaus

voor tieners

Tijd voor wat groter speelgoed. De tijden van poppenhuizen en ballenbakken zijn voorbij. Vaak ontstaat de behoefte aan wat actiever speelgoed dat je ook voor buiten kunt gebruiken. Samen met vrienden en vriendinnen spelen na schooltijd. Wat is er cooler dan een eigen trampoline of grote nestschommel in de tuin te hebben waarmee je met meerdere vrienden tegelijkertijd kunt spelen. Of lekker naar buiten de wereld verkennen met een stepje of fiets. Wat dacht je van een verkoelend opzetzwembad waar je met de hele familie in kan dobberen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën