Maak de juiste keuzes als het om alcohol gaat

Als het gaat om de beste manieren om af te vallen, zou het geen verrassing moeten zijn dat het verminderen van je alcoholgebruik of helemaal stoppen met drinken de beste keuze is. Het drinken van groene thee is de beste manier om buikvet kwijt te raken. Soms is het drinken van een glas rode wijn tijdens echter beter voor je mentale gezondheid dan jezelf te dwingen om de hele dag thee te drinken. We hebben een tip voor je. Als je alcohol gaat drinken, zijn er manieren om het binnen redelijke grenzen in een gezond eetplan te passen. Het kan lastig zijn om het soort wijn te kiezen dat in je dieet kan worden opgenomen. Je kunt met een diëtist praten of een online wijncursus volgen om erachter te komen wat voor soort wijn je kunt drinken.

Koop champagne met het label “extra brut”

Als het over champagne gaat, betekent “extra brut” hetzelfde als “weinig toegevoegde suikers”. Hierdoor hebben ze minder calorieën en een kleinere kans op een vervelende kater de volgende dag. Om meer te weten te komen over wat extra brut is, kan een cursus in de WTOL-academy helpen.

Mixdrankjes met weinig calorieën

De beste toevoegingen aan een mixdrankje bevatten weinig suiker en calorieën, zoals seltzer, ongezoete ijsthee, ongezoete koffie of een vleugje 100 procent sap. Voor een epische cocktail is het aan te raden om frambozen te pureren of verse ingrediënten toe te voegen, zoals kruiden of plakjes komkommer. Je krijgt dan een cocktail die er chiquer uitziet, maar geen van de calorieën bevat die je in suikerhoudende vruchtensappen vindt.

Een mojito vs rum en cola

Je zou misschien denken dat een mojito klinkt als de verkeerde keuze in vergelijking met een simpele rum en cola, maar je moet er nog maar eens over nadenken. Rumdrinkers moeten eigenlijk een mojito verkiezen boven een rum en cola. Vergeleken met een frisdrank zoals cola, hebben shots van seltzer gemengd met verse limoen, munt en een scheutje eenvoudige siroop minder toegevoegde suikers. Zorg er wel voor dat je niet te veel eenvoudige siroop gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën