Manieren om jezelf te promoten

Je bent kunstenaar en je weet niet hoe jij jezelf kan promoten? Geen nood. Er zijn gelukkig veel manieren zodat jij je kan laten zien als eenpitter. Wil je weten hoe? Kijk snel verder.

Ga voor duurzaamheid

Je wil natuurlijk je contactgegevens achterlaten bij potentiële opdracht gevers. Dit doe je via visitekaartjes. Je kan kiezen voor een standaard papiersoort. Je kan ook kiezen voor de duurzame variant en gaan voor groeipapier visitekaartjes. Met deze kaartjes verlaag jij de impact op het milieu. Erg handig dus.

Stuur kaartjes

Kaartjes sturen is leuk en stimuleert je creatieve brein. Je kan speciale ansichtkaarten drukken en deze opsturen naar potentiële opdrachtgevers. De ansichtkaart fungeert dan als een soort visitekaartje omdat de klant je contactgegevens ontvangt en ook alvast een stukje werk van je ziet.

Doe aan foto producten

Ben je handig met fotografie? Dan kan je foto’s op verschillende materialen bedrukken. Op deze manier kan je een webshop oprichten en een extra bron van inkomsten genereren. Deze extra inkomsten kan je weer handig gebruiken om betere producten te gebruiken voor je huidige werkzaamheden.

Hang je kunst op in de stad

Je kan ook je kunst ophangen in de stad om jezelf te promoten. Dit kan je doen in vorm van posters. Posters zijn er in verschillende maten waardoor je verschillende designs kan ophangen in de stad. Je kan ook voor de poster met blauwe achterkant kiezen. De blauwe achterkant zorgt ervoor dat de vorige poster niet doorschijnt.

Misschien textiel

Met textiel kan je ook je kunst delen. Denk bij textiel aan kleding. Zo kan je bijvoorbeeld shirts en hoodies bedrukken en ook deze via je webshop verkopen. Niet alleen hoodies en shirts zijn goed te bedrukken maar ook petten en mutsen. Op deze manier houdt jij je aanbod groot.

 Dus gaan met de banaan en verspreidt je kunst op verschillende manieren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën