Met meubels van steigerhout is je kind de koning te rijk

Steigerhout is super populair. Logisch, want door de natuurlijke uitstraling gaat het nooit echt uit de mode. Steigerhout doet het dan ook niet alleen goed in de tuin, we zetten het ook massaal in onze woonkamers en slaapkamers. Ook een kinderkamer valt prachtig in te richten met steigerhouten meubels. Wil jij een kinderkamer mooi en opvallend inrichten met robuuste meubelen? Lees dan snel verder, want in dit blog inspireren we je met allerlei ideeën over het inrichten van een kinderkamer met meubels van steigerhout.

 

Waar komt steigerhout vandaan?

Voordat we je vertellen over steigerhout, beginnen we met vurenhout: dit hout is flexibel en sterk en is daarom erg geliefd in de bouw. Ook op bouwsteigers doet het het goed. Na jaren dienst te draaien op zo’n steiger krijgt vurenhout door invloed van het weer een stoere grijze kleur. We spreken dan van steigerhout. In een meubelfabriek wordt het steigerhout vervolgens nieuw leven ingeblazen. Van prachtige kasten tot zitmeubelen tot tafels van steigerhout: er worden allerlei meubelen van gemaakt. Voor zowel binnen als buiten kunnen liefhebbers van steigerhout bij Vanlonden.com hun hart op halen. De opties zijn eindeloos.

 

Een kinderkamer van steigerhout

In een slaapkamer doet de robuuste, grijze kleur van steigerhout het goed. Ook in een kinderkamer is steigerhout een uitkomst. Kinderbedden van steigerhout zien er bijvoorbeeld ontzettend leuk uit. Omdat steigerhout een sterk materiaal is, kun je er hoogslapers, stapelbedden en kasten in allerlei leuke soorten en maten van maken. Hoogslapers met kasten of zelfs speelhuisjes eronder toveren een blije glimlach op het gezicht van ieder kind. Een hoogslaper met een bureau en een knusse zithoek eronder biedt een uitnodigende studeerhoek voor je enthousiaste schoolganger. Met een steigerhouten slaapvide creëer je voor je kind meer ruimte om te spelen. Combineer een sterk en comfortabel bed met een kledingkast van steigerhout en mooie nachtkastjes en kisten en de kinderkamer is helemaal voorzien van prachtig meubilair dat ook nog eens tegen een stootje bestendig is.

 

Een waar speelparadijs

Niet alleen binnen maar ook buiten doet steigerhout het goed. Wil jij je oogappel helemaal voorzien van een waar speelparadijs? Plaats dan een steigerhouten speelhuis in de tuin. Zo’n speelhuis van steigerhout ziet er zo natuurlijk uit, dat het in de fantasie van je kind gaat leven. Het is een fort op een onbewoond eiland, of een kajuit op een piratenschip. In de zomer is het misschien zelfs een fijne plek om te “kamperen” in eigen tuin. Met een steigerhouten speelkeuken en een paar leuke kisten en kussentjes richt je het speelhuisje leuk in en heeft je kind een kasteel binnen- en buitenshuis. Kindlief blij, en jij ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën