Werken en leren terwijl je een salaris ontvangt en een diploma behaalt

Werken en leren terwijl je werkervaring opdoet en een salaris ontvangt? Het kan bij een fullservice uitzendorganisatie. Je vindt daar allerlei interessante werken en leren vacatures voor onder meer: timmerman, elektromonteur, tegelzetter en metselaar. Wil je graag werken als lasser/metaalbewerker, loodgieter/CV monteur of schilder? Werken en leren terwijl je de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht met een gedegen opleiding, kan ook voor deze technische beroepen. Ben je op zoek naar werk zonder diploma? Ook dan helpen de bevlogen intercedenten van een uitzendbureau in Noord-Holland je graag bij het vinden van jouw droombaan. Maar je bent nooit te oud om te leren. Verdiep je dus snel in de werken en leren vacatures!

 

Voor welke banen wordt een werken en leren traject met een salaris aangeboden?

Een werken en leren traject is er voor iedereen, ongeacht niveau of leeftijd. Je kunt aan de slag als bijvoorbeeld:

 

  • Metselaar;
  • Tegelzetter;
  • Elektromonteur;
  • Timmerman;
  • Loodgieter/CV monteur;
  • Lasser/Metaalbewerker;
  • Schilder. 

 

Hoe gaat werken en leren via een uitzendorganisatie in z’n werk?

Ben je op zoek naar werk zonder diploma en wil je die graag behalen met een werken en leren traject bij een uitzendorganisatie? We leggen je graag uit hoe het werkt als je reageert op een van de werken en leren vacatures. De intercedenten nodigen je uit voor een gesprek om jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor betaald werken en leren te bespreken. Vervolgens zorgen zij ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan met werken en leren en melden ze je aan voor een specifieke opleiding. Dat het uitzendbureau deze opleiding betaalt, is ook een groot voordeel. Je hoeft nooit meer op zoek naar werk zonder diploma en je bespaart ook nog eens op de kosten van een opleiding.

 

Een werkomgeving die bij je past

Zodra je begint met werken en leren, heeft de uitzendorganisatie gezorgd voor een bedrijf met een veilige werkomgeving die bij jou past. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) worden uiteraard ook voor je geregeld als die noodzakelijk zijn. Kies jij binnenkort ook een voor een werken en leren traject? Dan kom je in dienst bij het uitzendbureau in Hoorn, Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland en dat zorgt er ook voor dat je wordt uitbetaald. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën