5 manieren om van wallen af te komen

Word je ’s morgens wakker met gezwollen ogen? Of misschien merk je dat je wangen, die ooit zo opgewekt waren, er nu een beetje uitgezakt uitzien. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en eist de zwaartekracht zijn tol. Gelukkig bestaan er behandelingen die u kunnen helpen om er jong en fris uit te blijven zien. In dit blogartikel behandelen we er vijf!

  1. Koele kompressen

Een snelle oplossing nodig? Week een handdoek in koud water, wring hem uit en trek hem over je gezicht. De koele temperatuur helpt om de bloedvaten te vernauwen en wallen te verminderen.

  1. Komkommerschijfjes

Komkommers bevatten ascorbinezuur en cafeïnezuur, twee stoffen die de huid strakker maken en ontstekingen tegengaan. Leg gewoon een paar plakjes op je ogen en ontspan je gedurende 10-15 minuten.

  1. Bevroren lepel

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar het kan echt werken! Leg een lepel een paar minuten in de vriezer, haal hem er dan uit en houd de achterkant van de lepel een minuut of twee tegen je oog. De koude temperatuur zal de zwelling helpen verminderen. Herhaal dit indien nodig.

  1. Theezakjes 

Thee bevat tannine die de bloedvaten kunnen vernauwen, waardoor wallen verminderen. Leg afgekoelde theezakjes gedurende 5-10 minuten over uw ogen. Na een paar dagen kunt u al resultaat merken. U kunt ook kruidenthee zoals kamille of lavendel proberen voor hun extra kalmerende voordelen.

  1. Ooglidcorrectie

Een andere optie om uw wallen te verminderen is door het toepassen van een ooglidcorrectie. Deze manier is het meest bewezen om te helpen. Het resultaat is direct en bewezen. Bij zo’n ingreep wordt het overtollige vet of huid verwijderd waardoor de oogzakjes (minder) hangen.

Wallen laten verwijderen bij Ooglid.nl 

Laat gezwollen ogen of uitgezakte wangen je niet klein krijgen! Met een kleine inspanning kunt u merkbare resultaten bereiken. Probeer vandaag nog een van deze behandelingen en zie zelf hoe goed je er uit kunt zien en je kunt voelen. Ga je voor een ooglidcorrectie? Doe dit dan zeker bij Ooglid.nl, deze partij beschikt over een uitstekend team cosmetische chirurgen en heeft veel ervaring met deze ingreep.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën