Shoppen; het mag weer!

Shoppen; het mag weer!

Online shoppen, sommige zijn er fan van en andere niet. Maar ook al hoor je bij die eerste groep, we hebben er allemaal behoefte aan om met vriendinnen een dagje onze tassen vol te laden. Helaas kunnen we tussendoor niet gaan borrelen op het terras, maar ach, beter iets dan niets!

Dagje winkelen

Het voelt alweer als jaren geleden dat we een laatste, geslaagde shop-dag hebben gehad. Ik neem aan dat ook jij niet kunt wachten om weer alle winkels in te duiken. Toch gaat dat dit seizoen iets anders dan normaal. Je moet namelijk een officiële afspraak maken bij een winkel, minimaal vier uur van tevoren. Wanneer je een dagje winkelen plant, is het verstandig om de winkels die je wilt bezoeken op een rijtje te zetten en overal ruim van tevoren een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat alles goed op elkaar aan sluit. Je wilt natuurlijk niet twee uur buiten op een houten bankje moeten wachten tot dat het tijd is om naar de volgende winkel te gaan. Vaak krijg je een half uur de tijd in een winkel, maar aarzel niet om een ruimer tijdslot aan te vragen bij jouw favoriete winkel, zoals Orange Icons. Wanneer je deze stappen goed volgt, twijfelen we er niet aan dat jouw dagje winkelen weer als ouds voelt!

Modetrends lente/zomer 2021

De modewereld heeft een rustig jaar gehad en wellicht weet jij nog niet zoveel over de zomertrends van 2021. Daarom lichten we ze even kort toe zodat jij de juiste kleding kunt kopen tijdens jouw shop-dag! Dingen die jij zeker in moet laden zijn oversized blazers, pastel tinten, opvallende jassen, witte kniehoge laarzen en blauwe accessoires. Combineer dit met een zwart mondmasker, gele handtas en/of hoofd sjaals, en jij bent er klaar voor aankomende zomer! Hopelijk mag je jouw outfits ook nog showen op vakantie in het buitenland. En anders zal je Instagram-feed er zeker van profiteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën