Video conferencing: drie redenen voor zakelijk gebruik

Video conferencing is inmiddels een standaard geworden in veel meeting rooms in tal van organisaties. Dit heeft vele goede redenen. Hieronder lees je drie redenen voor zakelijk gebruik.

Reden 1: Bespaar reistijd

Met de toenemende groei van verkeer in Nederland, nemen de files niet alleen tijdens de spitsuren toe, maar ook overdag. Het verkeer ondervind de afgelopen jaren veel meer hinder van files en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Video conferencing tools bieden daarom een uitkomst en hoef je dus niet langer uren in de file te staan om op tijd bij je afspraak te komen voor een vergadering op locatie.

Reden 2: Productief vergaderen

Video conferencing tools zullen blijven ontwikkelen en er zal in de toekomst steeds meer mogelijk zijn. Door deze ontwikkelingen ontstaat de mogelijkheid om productiever te vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan het veilig delen van bestanden tijdens een online videovergadering of maak notities op het scherm waarbij de kijker op afstand direct mee kan kijken wanneer jij je scherm deelt.  Al deze ontwikkelingen maken het daarom mogelijk om je vergadering productiever te maken.

Reden 3: Diverse mogelijkheden

Koppel diverse tools zoals bijvoorbeeld Sharepoint en Microsoft teams met elkaar en werk interactief samen door bestanden veilig en gemakkelijk met elkaar te delen  tijdens je online vergadering. Niet alleen de tools van Microsoft, maar ook andere veelgebruikte tools kun je aan elkaar koppelen met video conferencing tools om je vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.  De mogelijkheden met video conferencing zijn eindeloos. PCI Nederland geeft vrijblijvend advies, vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van video conferencing in bullets

  • Bespaar tijd (reistijd)
  • Samenwerken met meerdere personen op afstand
  • Miliuevriendelijk
  • Verhoog productiviteit
  • Efficiënter vergaderen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

PCI Nederland denkt graag met je mee en zoekt samen met jou naar een passende oplossing. Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van video conferencing. Wij helpen je graag.

All to keep you going.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën