Vrolijk de herfst in met deze kinderschoenen

De herfst is gearriveerd en de najaarskleding wordt dus weer van zolder gehaald. Tijd om de shorts en hemdjes te vervangen door lange broeken en lekkere warme truien. Het is tijd voor boots, veterschoenen en laarzen. Ook je kind zet de slippers en sandalen in de kast. Echter groeien kinderen na hun derde gemiddeld een maat of twee per jaar. Waarschijnlijk is je kleine dus weer toe aan nieuwe schoentjes, want de oude passen al lang niet meer. Als je bij de speciaalzaak Shoekers op zoek bent naar de beste kinderschoenen, helpen de tips in dit artikel je gelukkig een heel eind verder.

 

Hoge kwaliteit voor een mooie prijs

Kinderen zijn ontzettend beweeglijk. Veel beweeglijker dan de gemiddelde volwassene. Ze maken dan ook een groot aantal meer kilometers. Het is dus belangrijk dat je zoon of dochter een goed passend paar schoenen aan zijn of haar voeten heeft. Daar hoeft niet meteen een duur prijskaartje aan te hangen, want bij Shoekers vind je schoenen van goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Voor je kind is het fijn om soepele schoenen te dragen die goed aansluiten op de vorm van de voeten. Let er daarom op dat de schoen goed aansluit bij de hiel en genoeg ruimte overlaat bij de tenen. Dit kun je testen door met je duim op de neus van de schoenen te drukken. Kun je die punten allemaal afvinken? Dan staat het je verder vrij te kopen wat je wilt! Waar wordt jouw kind echt blij van? Ga jij Skechers kopen? Of heeft jouw kind de voorkeur aan het merk Bunnies?

 

Een Nederlands kwaliteitsmerk

Veterboots en -schoenen en natuurlijk ook laarzen zijn in de herfst meestal favoriet bij kinderen. Je kunt ze ook eigenlijk geen ongelijk geven: dit soort schoenen trekken ze makkelijk aan en uit. Ze lopen ook nog eens lekker, waardoor ze tijdens het buitenspelen perfect zijn. Dit seizoen heeft het merk Bunnies daarom weer een collectie waaraan je je hart kunt ophalen. De meisjesschoenen hebben vrolijke stippenprints, glitters en kleuren. De jongensschoenen showen stoer leer en warme tinten. Een leuk feitje: Bunnies is een echt Nederlands merk en haalt alle materialen uit Europa. Bij Bunnies kun je dus niet alleen leuk, maar ook heel milieubewust shoppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën