Zo kleed jij je sexy met een maatje meer

Sommige mensen voelen zich onzeker als ze zwaarder zijn dan de vrouwen die we zien op sociale media en reclame’s. Echter is het lichaam van deze vrouwen niet representatief voor de vrouwen van Nederland. Wist jij dat de gemiddelde Nederlandse vrouw maat 40-42 heeft? Jij hebt niets om je onzeker te voelen en mag je ook sexy voelen. Lees hier hoe jij je zo voelt. 

 

 1. Voel je sexy
  Naast goed gekozen kleding moet jij je sexy en aantrekkelijk voelen. Je kunt je sexy voelen door verschillende dingen te doen. Bijvoorbeeld kaarslicht en muziek kan zorgen voor een sexy gevoel. Ook wat voor lingerie je onder je kleding aan hebt is belangrijk. Goed verzorgen van jezelf kan ook ervoor zorgen dat jij je sexy voelt. Scheer je benen, neem een bad en smeer je in met een lekker ruikende bodylotion. Sommige mensen voelen zich ook sexyer als ze sporten. 
 2. Sieraden
  De juiste sieraden kunnen zorgen voor een sexy gevoel. Doe geen sieraden om die jij van je ouders of andere familieleden hebt gekregen. Dit past niet bij het sexy gevoel. 
 3. Zelfvertrouwen
  Een groot onderdeel van je sexy voelen is zelfvertrouwen. Dit betekent dat jij jouw lichaam geaccepteerd moet hebben en trots moet zijn op je lichaam. Ben je dit nog niet? Dan zijn er genoeg oefeningen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Geef jezelf bijvoorbeeld elke dag een compliment over iets wat jij hebt gedaan.  
 4. Soort kleding
  Koop het liefst kleding dat speciaal is gemaakt voor grotere maten. De kwaliteit van deze kleding is een stuk beter vergeleken met kleding uit reguliere kledingwinkels met een aparte afdeling voor grote maten. Die winkels zijn namelijk niet gespecialiseerd in kleding voor vrouwen met grotere vormen. Een goede winkel hiervoor is Happy size. Deze online winkel verkoopt kleding vanaf maat 42, waardoor het gespecialiseerd is in kleding voor grotere maten.

  5. Vind iemand die je sexy laat voelen
  Eerst moet jij jezelf sexy voelen, maar daarnaast moet er ook iemand zijn in je leven die je sexy laat voelen. Neem niet genoegen met een man die je niet helemaal accepteert. Een goede partner accepteert je zoals je bent en blijft je sexy vinden, zelfs als hij je op het lelijkst heeft gezien!

Vind je het lastig om te kiezen in wat voor kleding jij je sexy voelt? Probeer dan wat verschillende outfits uit. Je kunt makkelijk de kleding retourneren bij Happy Size. Voor advies kan je ook op hun website. Je kunt onder andere persoonlijke styling- en kleuradvies krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën