Welk horloge past het beste bij jou?

Een horloge. Iedereen heeft een mobiel dus de belangrijkste functie er van, het weergeven van de tijd, is overbodig geworden. Toch zal de horloge niet zo snel uit het straatbeeld verdwijnen. Misschien niet als tijdaangever, maar wel als mode accessoire. Er zijn dan ook vele verschillende horloges te vinden. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Wij hebben dan ook een overzicht voor jou gemaakt zodat jij kan kijken welk horloge het beste bij jou past.

Grote klok of klein klokje?

Je ziet tegenwoordig steeds grotere horloges. Deze zal je dan ook vaker in de winkel zien liggen, maar dat betekent niet dat jij deze trend hoeft te volgen. Het gaat er om of je je horloge echt wilt laten opvallen of het een subtiel verlengstuk is van je outfit, jij bepaalt! Het is vaak ook goed om te kijken naar hoe breed je polsen zijn. Een klein klokje op een brede pols kan namelijk wat iels staan. Wij houden altijd aan dat grotere klokjes er stoerder en minder verfijnd uitzien.

Flashy of minimalistisch

Een horloge kan van alles zijn. Sportief, klassiek, modern, noem maar op. Een horloge kan ook heel minimalistisch zijn of juist heel bling bling. Voor feestelijke gelegenheden doet de laatstgenoemde het vaak goed. Terwijl een minimalistische horloge vaak in het dagelijks leven gebruikt wordt en op je werk vaak wat zakelijker staat. Wij houden altijd wel van een mooie, strakke, minimalistische horloge. Cluse horloge voor dames is hier een goed voorbeeld van.

Een dik of dun horloge

Het is grappig om te zien hoe de smaak in de jaren verandert. In het verleden was het namelijk hoe dunner of platter het horloge was, hoe verfijnder en duurder het was. Anno 2019 is de smaak duidelijk veranderd. Vroeger was de horloge vaak dikker omdat het klokwerk anders niet goed kon werken, tegenwoordig is dat geen probleem meer en daarom zie je horloges terug in alles soorten en maten.

De keuze voor een horloge is heel persoonlijk. Je kan er voor kiezen om een grote, flashy horloge te kopen voor de leukste uitgaansgelegenheden. Of juist een horloge dat je dagelijks om kunt, zoals een kleinere, minimalistische horloge. Het is belangrijk om te kijken naar wat voor horloges je hebt en wat je het meest gaat gebruiken. De keuze is helemaal aan jou en wees niet bang om iets te kiezen wat jij echt mooi vind!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën