Zo handig, de Doomoo zitzak

Als je baby net geboren is, of je bent misschien nog in verwachting, heb ik een superhandige tip voor je. Je zult inmiddels vast al veel aandacht hebben besteed aan mooie en comfortabele babyspulletjes. Ontbreekt er nog iets? Wat dacht je van een speciaal kinderzitje waar je baby al vandaag de eerste week van kan genieten. Een kinderzitje dat ook voor jou erg comfortabel is, zodat alle aandacht gericht is op de interactie tussen jou en je kleintje? De zitzak is verbluffende bedacht en is bedoeld voor zowel de allerkleinsten vanaf de geboorte (dankzij de veiligheidsriem), als voor grotere kinderen (tot 30 kg). De Doomoo zitzak is een handige aanschaf waar je geen spijt van zult krijgen.

Wat is een Doomoo zitzak?
Als je de Doomoo zitzak voor het eerst ziet, lijkt hij wel op een kruising van een gewoon kinderzitje en een poef. Zo schattig. De Doomoo zitzak is gevuld met hele kleine bolletjes die zich volledig aan de contouren van je baby’tje aanpassen, zodat je kleintje altijd een optimale ondersteuning krijgt. Je kindje zakt er op een comfortabele manier in weg, maar geniet toch van volledige bewegingsvrijheid. Sterker nog, door de eigenschappen van de Doomoo zitzak voelt mijn baby zich extra geborgen en veilig. Hierdoor kan mijn kindje zich volledig richten op de interactie met mij en leert hij vanuit een veilige positie de wereld rondom beter kennen. Je kunt de bovenste schijven van de zitzak op 30°C in de machine wassen en dan op wasrek laten drogen. Stop de Doomoo zitzak nooit in de droger.
De poef zelf maak je met een vochtige doek schoon.

 

Doomoo zitzak uitbouwen met leerzame speeltjes
Natuurlijk zal ook jouw baby geen zin hebben om alleen maar comfortabel te liggen op zijn Doomoo zitzak. Net als mijn baby wil hij de wereld ontdekken, zowel met de mond als met de handjes. Je kunt deze handige zitzak dan ook uitbouwen met een aantal interessante speeltjes. Ik heb bijvoorbeeld een speelboog aan de Doomoo zitzak, zodat mijn kleintje gezellig kan spelen met rammelaars, speeldoekjes en elk ander babyspeelgoed dat je aan de speelboog kunt ophangen. En als je kind al wat ouder is en jij hebt even een rustmoment voor jezelf nodig, dan gebruik je de Doomoo zitzak als veilige kinderstoel. Er zijn verschillende kleuren zitzakken te krijgen, zodat je altijd een Doomoo zitzak kunt krijgen die ook perfect past bij jouw inrichting van je huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën