De beste haarmaskers voor stralende lokken

Als het aankomt op je haren dan heeft het haar veel verzorging nodig. Naast de dagelijkse routine van shampoo, en hopelijk ook crèmespoeling, kan het haar nog wel wat extra verzorging gebruiken. Een perfect product hiervan is een haarmasker. Een haarmasker geeft het haar net dat beetje extra voeding wat eens in de zoveel  tijd zeker nodig is. Het masker is een krachtige verzorging die een specifiek haarprobleem in de diepte zal behandelen. Kies hierbij vooral een kwalitatief product, zoals een haarmasker van Kerastase, in plaats van bijvoorbeeld een haarmasker van de Action. We zetten de beste haarmasker voor je op een rijtje.

Een masker voor droog haar

Droog tot zeer droog haar heeft meer hydratatie en voeding nodig. Veel haarmaskers zijn speciaal ontworpen voor dit haartype. Kies hierbij voor een haarmasker zonder siliconen en verrijkt met olijfolie waarvan de voedende en beschermende eigenschappen perfect zijn voor je haar. Zo krijg je een zijdezachte en soepele haartextuur terug, een waar plezier tijdens je dagelijkse haarroutine. Om te voorkomen dat het haar terug droog wordt, is het beter om het in de open lucht je haar te laten drogen

Beschadigd haar herstellen

Wanneer jij dagelijks je haar föhnt, stijlt of krult heeft jouw haar het zwaar te verduren. Beschadigd haar heeft een speciale zorg nodig om de conditie en de glans van het haar te verbeteren. Er zijn gelukkig verschillende ingrediënten, zoals Lavendel, Olie en Avocado, die hiervoor kunnen zorgen. Met deze natuurlijk ingrediënten geef jij het haar een boost aan vitamine. Hierdoor wordt het haar gevoed, versterkt en verzacht. 

Een masker voor broos en kwetsbaar haar

Broos haar, wat is dat eigenlijk? Wanneer er veel schade, haaruitval en dunner wordende uiteinde zijn is er een verschijnsel van broos haar. Het haar staat als het ware stil omdat het niet meer groeit in lengte. Dit komt namelijk omdat de lengtes afbreken. Fijn haar is het eerste dat aan dit probleem wordt blootgesteld, omdat het minder stevig is en niet sterk genoeg. Ook voor dit haartype is een perfect masker, zoals die van L’Occitane, opgesteld. Het geeft het haar volume en kracht. De versterkende aminozuren zullen het haarverlies beperken. Het haar lijkt dichter, sterker en volumineuzer.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën