Inspiratie tips voor een mooi verjaardagscadeau

Ken je dat? Dat je het hele jaar allerlei spullen in je hoofd hebt die je graag wil hebben, maar als je jarig bent heb je geen idee wat je moet vragen van je partner of vriendinnen. Een mooi cadeautje vinden is vaak best lastig. Je wilt het niet te groot of te duur, maar je wilt wel iets wat je echt mooi vindt of wat je voor een langere tijd kan gebruiken. Een sieraad is altijd een mooi cadeau. Voor welke gelegenheid dan ook. Maar wil je niet zomaar een sieraad? Hier vind je de leukste inspiratie voor een sieraad die je eindeloos kan dragen

 

Een trend dit najaar is stacking rings. Dit zijn minimalistische ringen die je eindeloos kan combineren met andere ringen. Isabel Bernard heeft verschillende gouden stacking ringen in haar collectie en hiermee creëer je de mooiste looks. Er zitten ringen in de collectie die helemaal goud zijn, maar ook ringen met zirkona’s. Meerdere zirikona’s naast elkaar is prachtig. Het leuke van de ringen is dat je ze kan stapelen. Je kan bijvoorbeeld nu voor je verjaardag een ring vragen en de volgende keer bij een andere gelegenheid een nieuwe ring vragen. Je kan meerdere ringen dragen aan een vinger maar je kan ook aan meerdere vingers een ring dragen. Naast dat je de ringen kan goed kan combineren met andere ringen uit de collectie van Isabel Bernard kan je ook de ringen ook combineren met de ringen die je al hebt. Door dat de ringen minimalistisch zijn kan je ze eindeloos combineren. Van dit verjaardagscadeau ga je zeker geen spijt krijgen. Naast dat sieraden, in het bijzonder ringen mega mooi zijn om te krijgen, vinden mensen die vaak ook een mooi cadeau om te geven. Een sieraad draag je vaak met je mee en brengt herinneringen met zich mee.

 

Zin om je partner of vriendinnen al een hint te geven? Kijk op www.isabelbernard.com voor meer informatie over de gouden stacking ringen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën