Zo bouw je jouw geweldige kerstdorp

Behalve dat het heel gezellig en knus is in huis, is een kerstdorp bouwen ook een ontspannende en plezierige activiteit om te doen. Hierdoor krijgt je huis een winterse uitstraling en krijg je de kerstsfeer. Met kersthuisjes en Lemax figuurtjes creëer je je eigen wondere wereld. Lees hieronder een aantal tips voor het mooiste kerstdorp.

Ga inspiratie opdoen

Voordat je begint met bouwen, is het belangrijk om een ​​idee te hebben van hoe jouw ideale kerstdorp eruit moet zien. Voor meer ideeën kan je je laten inspireren door kerstshows in het tuincentrum bij te wonen of door Pinterest te bladeren. Je ziet automatisch verschillende opties. Let niet alleen op de huizen en de stijl, maar ook op hoe de figuren zich bevinden, waar hun decoratie is en hoe het landschap eruitziet.

Kerst huizen

Naast het prachtige landschap vormen kersthuisjes de ruggengraat van je kerstdorp. Lemax is een van de bekendste miniatuurmerken, met veel verschillende thema’s in haar collectie. Van een echt winterdorp tot een griezelig dorp en nog veel meer. Je kunt je kerstdorp bouwen in één thema, maar je kunt ook meerdere thema’s combineren. Wees een beetje creatief! De grootste collectie Lemax kersthuisjes is te vinden op Felinaworld.com.

Accessoires toevoegen

Het kerstdorp met enkele huizen is nog niet compleet. Lemax bomen en andere natuurlijke accessoires zijn onmisbaar om je dorp tot leven te brengen. Zet een paar Lemax kerstbomen op straat en vergeet de kerstboom niet. Lemax beeldjes zijn ook onvervangbaar uit het Lemax kerstdorp. Elk beeldje is uniek met mooie en leuke details.

Kers op de taart

Met de huizen en figuren op hun plaats behoeft het dorp alleen nog een mooie afwerking. Zo kun je bijvoorbeeld een lamp in een kerstdorp zetten om het kerstdorp in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. Of creëer een echt wintergevoel met kunstsneeuw. Je kunt ook met sommige natuurlijke materialen werken, zoals kiezels of mos. Wees ook hier een beetje creatief.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën