5 redenen om als vrouw dit voorjaar nog een motor te kopen

Sinds een aantal jaar wint de motor ook aan populariteit onder vrouwen. Sterker nog, het aantal vrouwelijke motorrijders stijgt jaarlijks enorm. Niet voor niets. De motor is namelijk veel zuiniger, praktischer en meer sext dan een auto. In dit artikel geven we 5 redenen om als vrouw dit voorjaar nog een motor te kopen.

Reden 1. Stoer en sexy motorpak

Leren dames motorkleding is natuurlijk erg mooi, stoer en sexy. Met bijpassende laarzen en een stoere zonnebril maak je jouw motor chick outfit helemaal compleet. Een motorpak staat vrijwel iedereen en ziet er stoer uit. Hierdoor straal je zelfstandigheid en zelfverzekerdheid uit.

Reden 2. File vermijden

Misschien wel de fijnste reden om motor te gaan rijden is het vermijden van de file. Als je de motor pakt sta je namelijk nooit meer in de file. Met een motor kan je makkelijk vervelende files omzeilen. Je kan rustig door de file heen cruise met je motor, zo sta je nooit stil.

Reden 3. Gevoel van vrijheid

Het gevoel van vrijheid is enorm tijdens het motor rijden. Er bestaat namelijk geen groter gevoel van vrijheid. Je hebt op de motor namelijk veel meer overzicht dan in de auto, daarnaast ben je ook wendbaarder in veel situaties.

Reden 4. Gratis parkeren

Ben je veel in het centrum van een stad te vinden voor werk? Of woon je midden in de stad? Dan kunnen de parkeerkosten al snel oplopen. Met een motorfiets kan je vrijwel overal gratis op de stoep parkeren.

Reden 5. Stoere hobby

Het rijden op de motor neemt bepaalde risico’s met zich mee, waardoor het als gevaarlijker dan auto rijden wordt beschouwd. Dit maakt het allemaal een stuk meer stoer en sexy. Een motor, motorpak én een zonnebril dragen zeker bij aan de stoere uitstraling als motor chick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën