natuurlijke haarverf

natuurlijke haarverf

Haar verven? Dit moet je weten!

Op dit moment is de balayage, scandinavisch blond en living coral helemaal ‘HOT’. Een keer iets heel anders met je haar, dat doet een vrouw altijd goed. Helaas is het verven niet geheel zonder gevolgen. De schadelijke chemicaliën tijdens het verven, die komen helaas niet ten goede in je haar. Het haar wordt hierdoor dunner, breekbaarder en zwakt af.

Gelukkig bestaat er ook natuurlijke haarverf. Deze is zo puur mogelijk dus zonder ammonia, resorcinol en parabenen. Wel moet je deze nog mixen met waterstofperoxide. Anders krijg je geen goede permanente dekking in het haar. Je wilt natuurlijk wel een permanente kleuring met 100% grijsdekking. Een prachtige, diepe kleur in het haar. De natuurlijke haarverf is verkrijgbaar in meerdere kleuren, merken en producttypes.

De soorten producttypes
Je kan op verschillende manieren het haar verven. Denk hierbij aan sprayen, poederen of verven. Bij een spray begin je bij de haaraanzet, vervolgens neem je bij het volledig kleuren de haarlengtes en punten mee tijdens het sprayen. Terwijl je bij de poeder het gelijkmatig bij de haaraanzet en de lengtes verdeelt. De bekendste manier is het verven, dit kan je bij de kapper laten doen of zelfstandig thuis. Vergeet hierbij niet de handschoentjes aan te doen!

Wat zijn de verschillen?
Bij gewone haarverf zitten veel meer chemicaliën. Dit droogt het haar uit en is tegelijk ook schadelijker voor het haar, aangezien je het haar vaker moet verven om de dekking te behouden. Zo blijf je het haar belasten. Bij de natuurlijke verf zit geen ammonia, resorcinol en parabenen. Het blijft natuurlijk verf, maar op deze manier is het een stuk minder schadelijk.

Tegenwoordig willen we dat alles goed zit, ook ons haar. Er is zoveel mogelijkheden en oplossingen zijn er ook in overvloed. Mocht het nu net niet het geval zijn? Dan hebben we altijd nog deze tips voor je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën