Make up workshop

Heb je een make up workshop weleens overwogen?

Make up, waar de één het nauwelijks draagt, kijkt de ander ernaar uit om zichzelf helemaal klaar te maken voor de dag of een avondje uit. Toch zijn er heel veel vrouwen die eigenlijk maar wat doen. Ze hebben weleens op tv gezien hoe een andere vrouw make up aanbrengt en doen dit daarna klakkeloos na. Toch is iedere huid anders, heb je een andere kleur haar, andere kleur ogen en moet je jouw make up aankopen daarop aanpassen. Zo heeft niet iedereen dezelfde kleur foundation en staat een blauwe oogschaduw je misschien wel beter dan een groene. Worstel je hier dus weleens mee en wil je meer uit je make up halen, overweeg dan eens om een make up workshop te volgen.

Aanbrengen van make up

Als je kiest voor een make up workshop van Esther van Maanen dan leer je make up aan te brengen in verschillende stappen. Zo begin je bij het aanbrengen van de basis en kom je erachter hoe je met een klein beetje make up al een hele verandering aanbrengt. Een naturel look, maar ook een smokey eye zal behandeld worden.

Tijdens de make up workshop krijg je uitleg, maar ga je ook zelf aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je zelf jouw make up aangebracht met adviezen en hulp van de cursisten.

Gebruik maken van de juiste producten

Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je iets moet aanbrengen, maar ook welke producten je daar het beste voor kunt gebruiken. De cursisten weten welke producten werken en kunnen je hier alles over vertellen. Aan je huid en kleur kunnen ze zien wat bij je past en geven ze je daar graag adviezen in. Overweeg zeker eens of een make up workshop is wat je nodig hebt. Het is ook zeker een aanrader om met vriendinnen te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën