Hoe kies je de juiste foot peeling kit?

De belangrijkste tip voor het kiezen van een foot peeling kit is om naar de ingrediënten te kijken. Sommige kits zijn verleidelijk omdat ze niet duur zijn, maar deze kunnen schadelijke chemicaliën bevatten die huidirritatie of andere ziekten kunnen veroorzaken. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je besluit een doe-het-zelf foot peeling te proberen, zoals de Lova Skin foot peeling set. Er zijn nog een aantal andere overwegingen waar je over na moet denken bij het kiezen van een foot peeling set. Blijf dit artikel lezen om hier meer over te weten te komen.

Het type foot peeling kit

Je moet rekening houden met het type foot peeling kit die je voor je voeten wilt gebruiken. Wil je de agressieve, diepe exfoliatie die afkomstig is uit plantaardige schillen in de pepermunt-, aloë-, tea tree- en lavendel kits? Of heb je gewoon een kleine opfrisbeurt nodig? De citrusvruchten in de kits met citroen- en sinaasappelschil zijn zachter en zullen niet zoveel huid weghalen. Daardoor zullen je voeten niet geïrriteerd raken.

De resultaten die je verwacht

Daarnaast moet je bedenken wat je uit je foot peeling wilt halen. Als je op zoek bent naar zachte, gladde voeten die lang meegaan op je dagje aan het strand of aan het zwembad, kies dan voor een van de peelings op basis van fruit. Deze zijn zachter en minder intens dan andere opties. Als je op zoek bent naar iets dat eelt en een droge huid op je hielen, handen of knieën verwijdert, ga dan voor een pepermunt- of tea tree-kit. Deze zijn ook geweldig voor het wegwerken van wratten.

Het merk van de foot peeling kit

Het derde ding om over na te denken is welk merk je zult kiezen. Dit is afhankelijk van je budget en je persoonlijke voorkeur. Misschien geef je de voorkeur aan een volledig natuurlijk product of juist aan een bepaald merk. Gelukkig vind je foot peeling kits in een online schoonheidssalon zoals Esther van Maanen. Je zou ook met een deskundige over de merken kunnen praten die in hun winkel verkrijgbaar zijn. Zo vind je zeker de beste kit die bij jouw voorkeur en huidtype past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën