trouwen

Trouwplannen? Maak het extra bijzonder en persoonlijk.

Staat de trouwdatum al vast? Dan kunnen jullie samen naar een prachtige dag gaan uitkijken. Maar voordat het zo ver is, moeten jullie nog gaan bedenken wat je wilt en veel regelen voor de bruiloft. Willen jullie een informele sfeer of een festival sfeer? En hoeveel gasten wil je uit gaan nodigen? Allemaal punten om over na te denken. Ook is het verstandig om ruim van te voren een fotograaf in te huren en na te denken over de muziek. Want deze zitten snel volgeboekt.


Combineer het met live muziek
Je trouwdag moet een dag worden om nooit meer te vergeten, een indrukwekkende herinnering voor het bruidspaar en de gasten. Heb je al eens nagedacht over live muziek op de bruiloft? Je hebt nu zelfs passende live muziek en luizterverhalen geschikt voor op iedere bruiloft. Deze kunnen op elk moment van de bruiloft worden ingezet. Tijdens de receptie, het diner of het trouwfeest. Op deze manier heb je een unieke bruiloft, het is echt anders dan bij een standaard bruiloft.

Wat houdt het in?
Een sprookjescermonie dat wil toch iedereen? Luizter ceremonie biedt muzikale ondersteuningen die op maat zijn gemaakt. Echte live muziek of een verhaal die iedere bruiloftgast raakt. Een muzieke invullig die echt persoonlijk bij jullie past. Een goed voorbeeld; bij het jawoord bezingen we op een romantische wijze jullie liefde voor elkaar. Zodat jullie over een hele lange tijd het lied nog herkennen en terug denken aan deze ongelovelijk bijzondere dag.

Luizter.nl biedt een breed muziek aanbod, waardoor het voor jong en oud een genot is. Op deze manier kan een groot publiek worden bereikt. Het geeft een extra mooi en intiem tintje al je gehele bruiloft.

Goed om te weten; ga je trouwen in het buitenland? Geen enkel probleem! Het team van Luizter reist graag met jullie mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën