Welke haarproducten gebruik je bij een gevoelige hoofdhuid?

Heb je een gevoelige hoofdhuid en weet je je hier totaal geen raad meer mee? Heb je al vele producten geprobeerd, maar niet met het gewenste eindresultaat? Dan is het de hoogste tijd om deze blog te lezen, want wij hebben de perfecte tip voor jou!

Bij een gevoelige hoofdhuid reageert de hoofdhuid sterk op bepaalde chemicaliën. Een hyperactieve reactie die je kan voorkomen met de haarproducten van Shampoobars.nl. Maar wat zijn shampoo bars precies? Je kan het vergelijken met een handzeep, maar dan voor het haar. Een haarzeep met de elementen van een natuurlijke shampoo. Ze gaan gemiddeld tot wel 80 wasbeurten mee, dus je kan er zeker mee voorruit.

Een zorgvuldige behandeling

Om je gevoelige hoofdhuid aan te pakken, is het aan te raden voortaan gebruik te maken van een shampoobar. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren, dus de kans is groot dat jouw lievelingsgeur aanwezig is. Terugkomend op de shampoo, het voorkomt uitdroging van het haar, ondersteunt de hoofdhuid en heeft een voedende werking. Vele voordelen die jouw gevoelige hoofdhuid op een milde manier aanpakken.

Nog meer voordelen

De meeste shampoo verpakkingen zijn van plastic, maar deze shampoobar is volledig biologisch afbreekbaar. Het is dus goed voor jouw haar en het milieu. Maak je vaak gebruik van een conditioner? De shampoobars hebben zowel shampoos als conditioners in het assortiment, dus je kan ook meteen het haar extra voeden en ontdoen van klitten. Zo heb je in no-time prachtig, glanzend en goed verzorgd haar.

Nog één ding, waar ook over nagedacht is. Waar leg je een haarzeep weg als je hem gebruikt hebt? Want het kwijtraken of zo ergens neer leggen op een kastje is ook niet prettig. Hiervoor zijn speciale bakjes waarop jij jouw shampoobar kan neerleggen voor de volgende keer. Dan vindt je het snel terug en hij blijft schoon in jouw badkamer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën